Meer NPO
STER Advertentie

'Never Let You Down' van Lucas Hamming is Megahit

Vrijdag 28 augustus 2015 - 19:10 uur

Yes, nieuw werk van Lucas Hamming! De muzikant bracht vrijdag 21 augustus zijn nieuwe single 'Never Let You Down' uit. En die vinden we zó fijn, dat we 'm hebben uitgeroepen tot 3FM Megahit. Je hoort het nummer deze week dus lekker vaak!

(Foto: Ben Houdijk)

De nieuwe huisband van De Wereld Draait Door, 'Never Let You Down' als Poedelplaatje van Giel en Frank en nu óók de nieuwe 3FM Megahit. Het gaat lekker, nee: super lekker met Lucas Hamming. En met zijn debuutalbum in het vooruitzicht kan het alleen nog maar beter worden!

'Never Let You Down'

Na de twee EP's Green Eyed Man (2013) en The Perv In Perfection (2015) is het nu tijd voor het grotere werk. Het debuutalbum HAM van Lucas Hamming verschijnt op vrijdag 9 oktober, 'Never Let You Down' is daar de eerste single van. Giel had vrijdag 21 augustus de eer om de track te primeuren op de radio.

Lucas Hamming - 'Never Let You Down' (3FM MEGAHIT)

Meer over Lucas Hamming

Lucas Hamming brak in 2013 door dankzij zijn deelname aan het televisieprogramma De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Een jaar later, in augustus 2014, werd hij uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. En dat predicaat maakte hij meer dan waar, want 'Mojo Mischief' werd nog diezelfde maand uitgeroepen tot 3FM Megahit. De tweede EP The Perv In Perfection verscheen in maart 2015. Op die plaat staan onder meer 'Wood For The Trees' en 'Saving Grace'.

>> Check alle 3FM Megahits
>> Check alle nieuwe liedjes op 3FM-playlist

(Foto: Raymond van Olphen)

Populair op 3FM