Meer NPO
STER Advertentie

'FourFiveSeconds' is 3FM Megahit

Vrijdag 30 januari 2015 - 17:41 uur

De videoclip met Rihanna, Kanye West en Paul McCartney staat eindelijk online! Bekijk 'm hier.

Na de tranentrekker van Kanye West en Paul McCartney brengen de heren opnieuw samen een track uit. Dit keer mét hitmachine Rihanna. Het nummer heet 'FourFiveSeconds'. Je hoort 'm deze week extra vaak, want het nummer is uitgeroepen tot 3FM Megahit.

Behind the scenes

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuw album Rihanna

Rihanna zingt, Kanye rapt en Sir Paul pingelt op de akoestische gitaar en het orgel. De track zou op het achtste album (R8) van Rihanna staan. Er is nog niet zoveel bekend over de plaat. Wel weten we dat Coldplay de studio indook om mee te werken aan haar nieuwe cd. Dat vertelde frontman Chris Martin afgelopen augustus.

Rihanna en Kanye

Dat de Barbadiaanse zangeres een nummer uitbrengt met Kanye is niet zo gek. Zo namen ze in 2009 het nummer 'Run This Town' op voor het album van Jay Z. Een jaar later werkten ze opnieuw samen. Dit keer voor 'All Of The Lights', dat op Kanye's album My Beautiful Dark Twisted Fantasy (2010) staat.

Paul McCartney

Máár Rihanna met Paul McCartney? Die hadden we niet zien aankomen. De oud-Beatle tikt de 72 jaar aan, maar echt bejaard kunnen we hem niet noemen. Sir Paul zet zichzelf nog volop in de spotlights.

Eind december verscheen 'Hope For The Future', dat als soundtrack deel uitmaakt de game Destiny. En nu dropt 'ie dus even 'Four Five Seconds', met sexyness Rihanna en Kanye West. Wat kunnen we dit jaar nog meer van hem verwachten? Go Paul!

>> Check alle 3FM Megahits

Meer Megahit

Populair op 3FM