Meer NPO
STER Advertentie

Best Kept Secret breidt line-up uit met o.a. Interpol

Best Kept Secret breidt line-up uit met o.a. Interpol
ANP

Vrijdag 30 november 2018 - 08:00 uur

Begin deze week werd Bon Iver als eerste headliner van Best Kept Secret 2019 bekendgemaakt, maar nu volgt het festival alweer met de volgende vier namen. 

Line-up

Bon Iver, Interpol, Mac DeMarco, Kurt Vile & The Violators en Cigarettes After Sex.

Bon Iver

Bon Iver stond tien jaar geleden voor het laatst op een Nederlands festival. Destijds zag je hem o.a. op Lowlands. De band heeft meerdere Grammy nominaties gekregen voor het laatste album 22, A Million. Vooral de lyrics en originele sound leverde veel lof op. Het belooft dus een prachtige afsluiter te worden van het festival in Hilvarenbeek. Kom alvast in de stemming en check het album hieronder:

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zevende editie BKS

In totaal treden op de zevende editie van Best Kept Secret meer dan 100 artiesten, bands en dj's op. Het festival vindt dit jaar plaats van 31 mei tot 2 juni en was de afgelopen twee jaar helemaal uitverkocht.

Het festival blijft zich ontwikkelen, dit jaar introduceert Best Kept Secret namelijk iets nieuws: de Boutique Village. Op deze natuurrijke, ruimtelijke camping kunnen bezoekers het festival in alle comfort beleven. De Boutique Village ligt direct naast het festivalterrein, heeft vooropgezette tenten voor twee personen tot grote groepen, gratis ontbijt en douche en een speciale parkeerplaats vlakbij het festivalterrein.

Populair op 3FM