Meer NPO
STER Advertentie

Dit gebeurde er op dag 2 van Best Kept Secret

Zaterdag 20 juni 2015 - 23:11 uur

Het is een komen en gaan van artiesten in de 3FM-studio op Best Kept Secret. Ben je het overzicht een beetje kwijt, wil je audiofragmenten terugluisteren of gewoon zin in een fijne portie foto's? Wij helpen u graag.

(Foto: Ben Houdijk)

3FM is zaterdag en zondagavond te vinden op het Best Kept Secret. We houden je helemaal op de hoogte van alles wat er in Hilvarenbeek gebeurt. Ook in de studio is het een gezellige boel. Bij dezen een handig overzichtje van alles wat daar gebeurd is.

23:45 uur: Sue The Night in de 3FM studio!

(Foto: Ben Houdijk)

Sue The Night zette zaterdagmiddag een fantastisch optreden neer op stage ONE. De vergelijkingen met Fleetwood Mac werden ook in Hilvarenbeek al weer snel gemaakt. Suus de Groot en haar bandleden sloten dag twee van Best Kept Secret 2015 af met een fijn live-optreden in de 3FM Studio. 

22:10 uur: Elmo van de Humo voor de 3FM Studio

Elmo kan goed praten en werkt bij het Belgische blad Humo. Zie daar Elmo van de Humo. Roosmarijn gaf de Belg een microfoon en sprak met hem over dag twee van Best Kept Secret 2015.

21:45 uur: Saskia Weerstand ontbeet tussen de wilde dieren

Slapen tussen de wilde dieren? Kan gewoon op Best Kept Secret. Nacht DJ Saskia Weerstand maakte zaterdagochtend de mensen wakker die op Safaripark De Beekse Bergen slapen. Ze maakte de bezoekers niet voor niets wakker: ze ontbeet ook met hen. Gezelligheid alom natuurlijk.

21:15 uur: Heet nieuws van Noel Gallagher!

Roosmarijn sprak Noel Gallagher en vroeg hem wie zijn nieuwe album gaat produceren. Daar wilde de voormalig Oasis-frontman maar weinig over kwijt. Maar nieuwsgierige journalist als Roosmarijn is, vroeg ze door. En warempel: Noel liet doorschemeren dat Jamie XX mee gaat werken aan zijn nieuwe album!

>> Meer over het hete nieuws

20:40 uur: Balthazar in de 3FM studio

Het veld stond nog na te dampen van de show die Balthazar neerzette, toen de Belgen bij Sander in de studio binnenwipten. Ook in akoestische versie bewezen ze bazen te zijn. De bandleden vertelden daarna ook over hun nieuwe album Thin Walls, waarvoor ze maar liefst 270 nummers schreven! 

20:10 uur: Vlaams radioverslag op 3FM!

De Vlaamse Enrique tekende een cirkel in het zand van het Best Kept Secret-strandje. But why? Herman hing Enrique een koptelefoon om en gaf haar een microfoon. Vlaams radioverslag op 3FM!

19:45 uur: Of Monsters And Men te gast

De IJslandse helden van Of Monsters And Men hadden na hun optreden nog een gaatje vrij in hun bomvolle agenda voor een live-optreden bij Sander. De band vertelde over hun nieuwe album Beneath The Skin. Dat bleek een mooie reis te zijn. Check het interview en de live set hieronder.

18:15 uur: RHODES live in de studio

De Britse singer-songwriter RHODES mocht op stage THREE de zaterdag van Best Kept Secret aftrappen. Dat lijkt wat lastig; de mensen beginnen net een beetje aan de dag en moeten dus nog opwarmen. Ook RHODES vreesde voor weinig publiek en een kalme menigte. Het tegendeel gebeurde: stage THREE zag zwart van de mensen. Hij vertelde erover bij Sander in de 3FM-studio.

En RHODES deed nog een boekje open: hij zong eigenlijk nooit. Wat? Hoe kan hij dan op een festival staan? Dat hoor je hieronder.

Foto's BKS15

Onze topfotograaf Ben Houdijk maakt geweldige kiekjes van Best Kept Secret 2015. Ga er maar even lekker voor zitten en geniet:

Kijk live naar 3FM