Best Kept Secret
NTR

Festivalsfeer op Best Kept Secret 2022: Vera op het veld

foto: NTR
  1. Nieuwschevron right
  2. Festivalsfeer op Best Kept Secret 2022: Vera op het veld

Afgelopen weekend was het eindelijk weer zover: Best Kept Secret festival in Hilvarenbeek! Na twee vanwege corona geschrapte edities was de knaldrang natuurlijk enorm. 3FM was aanwezig op het festival zodat je ook vanuit huis niets hoefde te missen. 3FM-dj Vera Siemons vloog op zaterdag en zondag over het veld om de sfeer te proeven en artiesten te interviewen.

Zaterdag

Vera is op Best Kept Secret 2022!

Vera opent de uitzending van 3FM op Best Kept Secret met een prachtig uitzicht op het hoofdpodium aan het meer.

Jacuzzi's, Belgen, slingers: je vindt het allemaal op Best Kept Secret 2022

Genoeg gekkigheid te beleven op het festival dit jaar: Vera spreekt een van de vele Vlaamse bezoekers op het festival, die even lekker ligt te chillen in een… jacuzzi?!

Dj St. Paul host zijn eigen podium op Best Kept Secret 2022

In 2022 krijgt het nachtprogramma op Best Kept Secret meer aandacht dan ooit. Een van de verantwoordelijken daarvoor is dj St. Paul, die de host is van het gloednieuwe podium The Floor. Hij heeft Vera een rondleiding.

Festivalbeginnersfout op Best Kept Secret: "Niet je nieuwe schoenen aantrekken!"

Aan het eind van de zaterdagavond bekent Vera dat ze een klassieke beginnersfout heeft gemaakt: nieuwe schoenen aantrekken naar een festival. Au!

Zondag

De laatste dag van Best Kept Secret 2022 met Vera!

De derde en laatste dag van Best Kept Secret 2022 is begonnen!

Vera en Best Kept Secret-directeur Maurits Westerik sjezen door de backstage

Maurits Westerik is al sinds 2019 directeur van Best Kept Secret, maar dankzij corona is dit pas zijn eerste echte editie als baas van het festival. Samen met Vera sjeest hij op een golfkar door de backstage en kijkt hij terug op BKS 2022.

Hele goede vibes in het festivalpubliek bij Alberta Balsam op Best Kept Secret 2022

Vera proeft de festival vibes bij een van de vele kleine intieme podia op Best Kept Secret. Op de dansvloer bij dj Alberta Balsam zit de sfeer er goed in!

Vera sluit Best Kept Secret 2022 crowdsurfend af!

Hoe kun je een festival beter afsluiten dan crowdsurfend richting de bar?

Interviews

Vera heeft tijdens Best Kept Secret ook een heleboel artiesten van de line-up gesproken zoals alt-J, Wolf Alice, Sigrid en Fontaines D.C. Die interviews verschijnen de komende dagen op het YouTube-kanaal van Vera On Track en hier op 3FM.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer Best Kept Secret hoogtepunten?

Check vanaf donderdag 16 juni op NPO Start een verzameling van livetracks en interviews gepresenteerd door Sagid Carter van 3voor12! Deze highlights worden ook uitgezonden op NPO 2 Extra op zaterdag om 01:00 uur.

Vera On Track

Vera Siemons presenteert elke zaterdag- en zondagavond het programma Vera On Track op NPO 3FM, van 19:00​​​ uur tot 22:00​ uur. Luister voor de beste nieuwe muziek, het laatste festivalnieuws en interviews die je een kijkje achter de schermen geven van je favoriete festivals en artiesten!

Ster advertentie
Ster advertentie