3FM nieuws
NTR

Festivaldirecteur Maurits over tiende editie Best Kept Secret: “We voelen ons beter voorbereid dan ooit”

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Festivaldirecteur Maurits over tiende editie Best Kept Secret: “We voelen ons beter voorbereid dan ooit”

Over iets meer dan een maand is het zover: Best Kept Secret festival 2024! Met headliners als Paolo Nutini, Disclosure en Justice belooft het een extra speciaal weekend te worden, want het is de tiende editie van Best Kept Secret. Festivaldirecteur Maurits Westerik is een uur lang co-host bij 3FM-dj Vera Siemons. Samen blikken ze vooruit op zijn derde editie als directeur en Maurits geeft je tips in het blokkenschema.

Nu komt die festivalzomer wel heel dichtbij. Over iets meer dan een maandje: van 7 t/m 9 juni is het weer Best Kept Secret in de Beekse Bergen! Op praktisch vlak zet festivaldirecteur Maurits Westerik de komende maand de puntjes op de i, maar hij heeft er vertrouwen in. “Ik voel me rustiger dan ooit.”

Het BKS-team gaat nu in een rechte lijn richting het festivalweekend, maar eind mei is voor Maurits een heilig momentje. Dan vertrekt hij met de hele crew naar het terrein om letterlijk de piketten in de grond te stoppen.

Muzikaal zit ook alles helemaal goed. Het blokkenschema is bekend en er is ontzettend veel om naar uit te kijken. Maurits stelt het ontdekkingselement van Best Kept Secret voorop. “Ik wil nu meer dan dit dat mensen iets op de line-up niet kennen en willen zien." Zo tipt hij zelf o.a. Royel Otis en Infinity Song.

3FM is dit jaar ook te horen op Best Kept Secret met interviews en verslag vanaf het festivalterrein van 7 t/m 9 juni.

Kijk hier de volledige co-host met Best Kept Secret-directeur Maurits Westerik!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vera On Track

Vera Siemons presenteert elke zaterdag- en zondagavond het programma Vera On Track op NPO 3FM, van 19:00 uur tot 22:00 uur. Luister voor de beste nieuwe muziek, het laatste festivalnieuws en interviews die je een kijkje achter de schermen geven van je favoriete festivals en artiesten!

Ster advertentie
Ster advertentie