Meer NPO
STER Advertentie

Dit is de line-up voor de eindshow van 3FM Serious Request 2019

Dit is de line-up voor de eindshow van 3FM Serious Request 2019

Dinsdag 10 december 2019 - 08:30 uur

Net zoals ieder jaar, vindt op 24 december ook de eindshow plaats. Dit jaar zal deze zijn op de Ossenmarkt in Groningen, de stad waar de 3FM-dj's eindigen. De eerste namen voor de eindshow waren al bekend: Snelle, Naaz, Blanks en MEROL, maar nu is ook Roxeanne Hazes toegevoegd aan de line-up. En de toegang is gratis, dus zet de datum alvast in je agenda! 

Roxeanne Hazes

3FM-dj Frank van der Lende belde haar in zijn programma op om het nieuws bekend te maken. Roxeanne: "Ik heb er heel erg veel zin in. Ik vind het een heel erg mooi initiatief en daarnaast ook heel fijn om op Kerstavond samen te zijn!" Beluister het gesprek hieronder terug.

Doel

3FM Serious Request: The Lifeline komt dit jaar in actie voor slachtoffers van mensenhandel. Samen met het Rode Kruis wordt dit jaar weer geld opgehaald om deze mensen te helpen. Wil je meer informatie of zelf in actie komen? Ga dan naar 3FM.nl/seriousrequest

Podcast

Hoe wordt The Lifeline eigenlijk georganiseerd en geproduceerd? Wie werken er achter de schermen om ieder jaar weer een mooi bedrag op te halen voor het Rode Kruis? In deze podcast vertellen zakelijk leider Patrick van der Tol en inhoudelijk projectleider Ilja Maintz je alles over The Lifeline, veranderingen, de route en de eindshow. Benieuwd naar de hele podcast? Beluister hem hier:

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

Luister de podcast ook via NPO Podcast, Apple Podcasts & Stitcher.

Meer SR Nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM