3FM Serious Request

Eerste tussenstand van 3FM SR18: Lifeline is €432.848!

foto: Sander Koning
  1. Nieuwschevron right
  2. Eerste tussenstand van 3FM SR18: Lifeline is €432.848!

De 3FM Serious Request: Lifeline is bijna 48 uur aan de wandel, dus is het tijd voor de eerste tussenstand. Nederland heeft tot nu toe €432.848 opgehaald met toffe acties, evenementen, plaataanvragen en donaties!

Dit kunnen we met dat geld doen

Met de opbrengst tot nu toe kan het Rode Kruis 7155 families in oorlog- en conflictgebieden een tijdelijk dak boven hun hoofd geven. Ook kunnen 152.000 bomen geplant worden langs kustgebieden om mensen te beschermen tegen natuurgeweld. In Nederland kunnen 4075 mensen door deze opbrengst leren reanimeren, zodat ze levens kunnen redden.

Het is hartverwarmend dat met deze eerste editie van het nieuwe 3FM Serious Request jong en oud in actie komt en deze opbrengst al behaald is. We zetten samen met Nederland alles op alles om ook de rest van de actieweek tot een groot succes te maken.

Red levens, join the Lifeline

Dit is al een heel mooi bedrag, maar er kan natuurlijk nog wel wat meer bij! En dat kan al heel makkelijk, door te bellen naar 0909-8860. Het callcenter zit klaar voor al je donaties en plaataanvragen! Liever digitaal doneren? Dat kan ook, via onderstaande buttons. Elke bijdrage helpt!

Doneer direct

Vraag EEN plaat aan

Koop iets in de Veiling

Check de 3fm WEbshop

Ster advertentie
Ster advertentie