Meer NPO
STER Advertentie

Dit is de line-up voor het podium van 3FM Serious Request

Dit is de line-up voor het podium van 3FM Serious Request

Dinsdag 12 december 2017 - 16:20 uur

Nieuw dit jaar tijdens 3FM Serious Request is het grote podium op het Marktplein dat iedere avond gevuld is met een dikke line-up. Recht tegenover het Glazen Huis kun je hier iedere avond genieten van de tofste artiesten. Wie? Nou onder andere Chef'Special, De Jeugd Van Tegenwoordig en Oliver Heldens.

Franks Feestje

Dit jaar staat er iets nieuws op het plein van het Glazen Huis. Er staat een enorm podium dat we elke dag vullen. Overdag verhuurt 3FM-dj Frank hem aan iedereen die ook maar iets kan wat op een podium thuishoort. Een kunstje, een liedje, een mop, je kunt het zo gek niet bedenken. Wil jij jouw talenten showen? Huur hier een tijdslot.

Maarrr 's avonds staat het podium ook vol. Dan host Frank zijn eigen Franks Feestje. Vol met de vetste artiesten die komen optreden. De eerste namen zijn inmiddels bekend en de line-up vind je hieronder. Kom je ook?! Meld je dan aan op onze events!

⏩  Zaterdag ⏩  Zondag

Blokkenschema

Meer SR Nieuws 2017

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement