Rob Janssen

Vr, za, zo: 12:00 tot 14:00

Nu op 3FM: -

Rob (AVROTROS)

Rob is hét feestnummer dat je weekend een stuk vrolijker maakt. Als de week om is wordt dit flink gevierd op de vrijdag! Maar ook de rest van het weekend is 'ie te horen! Interesse in een spelletje hier en daar? Altijd al op de robtonde willen staan? Ben je een liefhebber van flauwe woordgrapjes. Luister dan naar Rob! Vrijdag tot en met zondag is hij tussen 12:00 en 14:00 te horen, en op de zaterdagnacht is 'ie er ook nog tussen 02:00 en 04:00!

Rob Janssen

Volg Rob Janssen

Rob Janssen

Na Robs (1988) slaapkamerradioshow (probeer deze met galgje) op 9-jarige leeftijd maakt hij op zijn vijftiende een jaar lang een programma bij de lokale omroep van Maas en Waal, maar dan wel op TV! Na tien jaar vreemdgaan met de tv (zowel in opleiding als in werk) hoorde hij voor de zóveelste keer dat hij iets met radio moest doen. Gelukkig was daar toen KermisFM.

Lees verder

Hij is als sidekick begonnen en toen opgepikt door opleidingscoördinator (ook al goed voor galgje) Timo Kamst van NPO 3FM, die hem naar GLOW FM stuurde om meters te maken met een radioprogramma.

Na een jaar Rob's Grote Zondagmiddag Radiospektakelshow was er plots een plek op de vrijdagnacht en werd hij samen met Jasper Leijdens lid van de Orde van de Nacht, iedere vrijdagnacht van 3 tot 6 uur 's nachts op 3FM! vanaf 1 maart is Rob óók nog te horen op de dinsdagmiddag van KXradio waar hij je van 4 tot 6 uur 's middags in de gaten houdt vanachter de microfoon.

Rob is te horen van vrijdag t/m zondag van 12:00 tot 14:00 en iedere zaterdag van 02:00 tot 04:00.

Fragmenten

Uitzendingen

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen