Naar homepage
Presentator

Rob Janssen

  1. Presentatorenchevron right
  2. Rob Janssen

Na Robs (1988) slaapkamerradioshow (probeer deze met galgje) op 9-jarige leeftijd maakt hij op zijn vijftiende een jaar lang een programma bij de lokale omroep van Maas en Waal, maar dan wel op TV! Na tien jaar vreemdgaan met de tv (zowel in opleiding als in werk) hoorde hij voor de zóveelste keer dat hij iets met radio moest doen. Gelukkig was daar toen KermisFM.

Hij is als sidekick begonnen en toen opgepikt door opleidingscoördinator (ook al goed voor galgje) Timo Kamst van NPO 3FM, die hem naar GLOW FM stuurde om meters te maken met een radioprogramma.

Na een jaar Rob's Grote Zondagmiddag Radiospektakelshow was er plots een plek op de vrijdagnacht en werd hij samen met Jasper Leijdens lid van de Orde van de Nacht, iedere vrijdagnacht van 3 tot 6 uur 's nachts op 3FM! vanaf 1 maart is Rob óók nog te horen op de dinsdagmiddag van KXradio waar hij je van 4 tot 6 uur 's middags in de gaten houdt vanachter de microfoon.

Rob is te horen in het weekend tijdens je lunch tussen 12:00 tot 14:00 me Radio op 'n Broodje en iedere vrijdagavond met zijn programma Partij voor de Vrijdag tussen 19:00 en 22:00.