Meer NPO

Vera On Track

Vera On Track

Vera On Track

3FM-dj Vera Siemons neemt je mee naar de tofste festivals, concerten en artiesten en brengt hier uitgebreid verslag van uit speciaal voor jou.

afleveringen

Album Special: Robyn - Honey (2018)

Donderdag 26 november 2020 - 12:00 uur

In oktober 2018 was Robyn eindelijk terug met haar nieuwe album Honey. 3FM-dj Vera Siemons skypete met haar over dit album, het schrijven van de nummers en hoe ze de clubsfeer wil overbrengen tijdens haar shows.

Album Special: Working Men's Club (2020)

Maandag 12 oktober 2020 - 10:43 uur

We hebben hem inmiddels van voor naar achter geluisterd - het debuutalbum van Working Men's Club. 3FM-dj Vera Siemons nam het album onder de loep, sprak met frontman Sydney en maakte deze Working Men's Club Albumspecial.

Pride special met oa. Hanna van Vliet en Jeangu Macrooy

Maandag 3 augustus 2020 - 15:06 uur

Op de dag dat eigenlijk de Pride Boten parade door de Amsterdamse grachten zou varen, zit Vera op een schip in Amsterdam om samen met mede 3FM DJ Jamie Reuter in gesprek te gaan met gasten over herkenning van de LHBTIQ+ gemeenschap in het dagelijks leven.
Te gast zijn zanger Jeangu Macrooy, actrice Hanna van Vliet, activist (en schrijver van de open brief aan de KNVB) Bowi Jong en hoofdredacteur van Expreszo Rocher Koendjbiharie.

Album Special: HAIM - Women In Music Pt. III

Vrijdag 26 juni 2020 - 09:23 uur

Drie jaar na hun laatste plaat zijn de zusjes Danielle, Este en Alana Haim eindelijk terug met hun derde plaat Women In Music Pt. III. 3FM-dj Vera Siemons sprak met ze vanuit Los Angeles over het nieuwe album.

Album Special: Mura Masa - R.Y.C. (2020)

Zaterdag 13 juni 2020 - 12:00 uur

Je hoort Mura Masa over zijn laatste album Raw Youth Collega, dat geïnspireerd is op nostalgie uit z’n jeugd. Hoe reageerde Flume op z’n nieuwe sound? En waarom werkt hij zo graag samen met vriend Slowthai? Luister naar het gesprek met Alex Crossan aka Mura Masa!

Best Kept Secret podcast #2

Vrijdag 12 juni 2020 - 10:00 uur

Best Kept Secret neemt het grootste gedeelte van de line-up mee naar 2021 en dat betekent dat we naast (de net bevestigde) Jamie xx, The Strokes en The National ook Massive Attack, Fontaines DC en Mura Masa volgend jaar op het podium in Hilvarenbeek zien. Maar hoe is het meenemen van het programma precies gegaan? En hoe waren de afgelopen maanden überhaupt voor het hele Best Kept Secret team? Festivaldirecteur Maurits en programmeur Roel praten ons bij.

Album Special: Laura Marling - Song For Our Daughter

Maandag 4 mei 2020 - 15:15 uur

Gelukkig gaan de meeste albumreleases in deze tijd wel gewoon door, zoals die van Laura Marling.

Laura Marling is een folk artiest uit Londen en bracht haar eerste album uit op haar zeventiende. Inmiddels is ze dertig en brengt haar zevende plaat uit: Song For Our Daughter.
3FM-dj Vera Siemons sprak met haar over dit album, dat eigenlijk in augustus pas zou uitkomen, maar Laura vond het in april al tijd.

Best Kept Secret podcast #1

Donderdag 27 februari 2020 - 18:00 uur

Op 12, 13 en 14 juni 2020 is het zover: Best Kept Secret! In deel 1 van deze nieuwe podcastserie spreken we met festivalhost Maurits Westerik, nachtprogrammeur Marco Muhring en geestelijk moeder van The Casbah Jorinde Hiddema over alle voorbereidingen voor komende editie… En nieuwe namen?! Heb je vragen voor de volgende aflevering? DM ons via Facebook.com/Vera3FM of @verasiemons op Instagram!

Album Special: De Staat - Bubble Gum

Maandag 16 december 2019 - 10:25 uur

2019 was een bijzonder jaar voor De Staat: een nieuw album BUBBLE GUM, een grote show in de AFAS Live, touren door Europa, een Amsterdam Dance Event-show onder het Rijksmuseum, en natuurlijk de headline-spot op Lowlands. Frontman Torre kijkt terug op 2019: “Angst dat je iets niet kan, is een hele slechte reden om ergens ‘nee’ op te zeggen.”

Album Special: Mac DeMarco - Salad Days (2014)

Dinsdag 26 november 2019 - 13:39 uur

Mac is een songwriter uit Canada, die al zes albums vol met heerlijk relaxte gitaarliedjes heeft gemaakt. In 2014 kwam hij met het album Salad Days, één van 3FM-dj Vera Siemons haar lievelingsalbums van dat jaar. Vera dook achter het verhaal van dit album.

ITGWO Podcast #2

Maandag 16 september 2019 - 11:22 uur

Donderdag 29 augustus tot en met zondag 1 september was het weer zo ver: de elfde editie van Into The Great Wide Open festival op het prachtige Vlieland. In deel 1 van deze podcast kreeg je o.a verslag van Eefje de Visser, Bokoesam en de Boswachter. In dit deel volgen we Personal Trainer in de bunker, worden we meegenomen naar Bij De Ijsbaan nog veel meer hoogtepunten.

ITGWO Podcast #1

Maandag 9 september 2019 - 14:19 uur

Donderdag 29 augustus tot en met zondag 1 september was het weer zo ver: de elfde editie van Into The Great Wide Open festival op het prachtige Vlieland. In deze podcast neem ik je mee terug naar het eiland en de hoogtepunten van het festival!

Fragmenten