Meer NPO

Vera On Track

Vera On Track

Vera On Track

3FM-dj Vera Siemons neemt je mee naar de tofste festivals, concerten en artiesten en brengt hier uitgebreid verslag van uit speciaal voor jou.

afleveringen

Best Kept Secret podcast #1

Op 12, 13 en 14 juni 2020 is het zover: Best Kept Secret! In deel 1 van deze nieuwe podcastserie spreken we met festivalhost Maurits Westerik, nachtprogrammeur Marco Muhring en geestelijk moeder van The Casbah Jorinde Hiddema over alle voorbereidingen voor komende editie… En nieuwe namen?! Heb je vragen voor de volgende aflevering? DM ons via Facebook.com/Vera3FM of @verasiemons op Instagram!

Album Special: De Staat - Bubble Gum

2019 was een bijzonder jaar voor De Staat: een nieuw album BUBBLE GUM, een grote show in de AFAS Live, touren door Europa, een Amsterdam Dance Event-show onder het Rijksmuseum, en natuurlijk de headline-spot op Lowlands. Frontman Torre kijkt terug op 2019: “Angst dat je iets niet kan, is een hele slechte reden om ergens ‘nee’ op te zeggen.”

Album Special: Mac DeMarco - Salad Days (2014)

Mac is een songwriter uit Canada, die al zes albums vol met heerlijk relaxte gitaarliedjes heeft gemaakt. In 2014 kwam hij met het album Salad Days, één van 3FM-dj Vera Siemons haar lievelingsalbums van dat jaar. Vera dook achter het verhaal van dit album.

ITGWO Podcast #2

Donderdag 29 augustus tot en met zondag 1 september was het weer zo ver: de elfde editie van Into The Great Wide Open festival op het prachtige Vlieland. In deel 1 van deze podcast kreeg je o.a verslag van Eefje de Visser, Bokoesam en de Boswachter. In dit deel volgen we Personal Trainer in de bunker, worden we meegenomen naar Bij De Ijsbaan nog veel meer hoogtepunten.

ITGWO Podcast #1

Donderdag 29 augustus tot en met zondag 1 september was het weer zo ver: de elfde editie van Into The Great Wide Open festival op het prachtige Vlieland. In deze podcast neem ik je mee terug naar het eiland en de hoogtepunten van het festival!

Fragmenten

Populair op 3FM