De Lesbische Liga Podcast
NTR

#6 - ‘Jennifer’s Body’ (met Fresia Cousiño Arias) (S05)

  1. Podcastschevron right
  2. De Lesbische Li ...chevron right
  3. #6 - ‘Jennifer’s Body’ (met Fresia Cousiño Arias) (S05)

za 16 april 2022

FRESIA IN DE LIGA! 💜💛 (EXTRALANGE AFLEVERING!) 

Het is ons gelukt! Jullie gebeden zijn verhoord! 😭 Fresia Cousiño Arias, kersverse WIDM-winnaar, doet een boekje open over de BLIKKENWEDSTRIJD met Laetitia, haar mening over het woord ‘lesbisch’ (spoiler: dat is niet positief) en de impact van Gramsbergen (?) ⚽️🎙🏳️‍🌈 Dit is bijna anderhalf uur chaotische en vurige audio want we bespreken ook nog eens de film ‘Jennifer’s Body’ uit 2009. Die wordt horror genoemd, maar heeft in de afgelopen jaren vooral een een campy/queer-status verworven. 

Oh ja, en we waren op het Boekenbal. 👀 En iets met grove nagelbedden, de finale van Killing Eve (zonder spoilers) en een nieuwe lesbsische bodybuilder-film?! 💪 ZOVEEL TE LUISTEREN, ZO WEINIG TIJD.

Zien we je donderdag 2 juni bij de Liga Live in TivoliVredenburg? Je kunt hier meer informatie en kaartjes (op = op) vinden! 🎫 

Vermeldingen in deze podcast:

- Jennifer’ Body op Disney+

- Jennifer's Body in de bioscoop (Amsterdam)

- Lesbische Liga Discord 

- Lesbian Bodybuilding Thriller

- Lionstorm op Instagram 

DM je vragen/liefdesbrieven en andere opmerkingen naar @lesbischeliga op Twitter of Instagram. 💌 Heb je geen social media maar wil je wel reageren? Mail dan naar lesbischeliga@gmail.com! Of stuur een ouderwetse kaart naar: 

NPO 3FM t.a.v. Lesbische Liga 
Bart de Graaffweg 2 
1217 ZL Hilversum