De Lesbische Liga Podcast
NTR

#2 - ANNE+ special met Hanna en Thorn (S05)

  1. Podcastschevron right
  2. De Lesbische Li ...chevron right
  3. #2 - ANNE+ special met Hanna en Thorn (S05)

za 19 februari 2022

De aflevering die je wist dat zou komen, is eindelijk hier! 👇 In deze special gooien we het roer om en richten we al onze pijlen op werk van eigen bodem: ANNE+ de film, samen met showbizz-sterren en hoofdrolspelers Thorn de Vries en Hanna van Vliet! 🎞 Zij nemen je mee achter de schermen, vertellen je hoe scènes tot stand komen, wat het meest uitdagend was en hoe het toch komt dat hun chemie van de schermen af spat… 💦 Ook is er in onze postkamer genoeg binnengekomen over bijvoorbeeld Jodie Comer en het aankomende laatste seizoen van Killing Eve, nemen we een kijkje over de Belgische grens - en zijn we tot de conclusie gekomen dat niet voetbal maar schaatsen de meest lesbische sport is. ¯\_(ツ)_/¯ Vermeldingen in de podcast: 

- Killing Eve S4 beschrijvingen

- Onze recensie in De Standaard

- Queer Skateclub Amsterdam 

- ANNE+ de film 

DM je vragen/liefdesbrieven en andere opmerkingen naar @lesbischeliga op Twitter of Instagram. 💌 Heb je geen social media maar wil je wel reageren? Mail dan naar lesbischeliga@gmail.com! Of stuur een ouderwetse kaart naar: 

NPO 3FM t.a.v. Lesbische Liga 

Bart de Graaffweg 2 

1217 ZL Hilversum 

In onze volgende aflevering, op 5 maart, is Marloes Leeuw van het iconische @everylesbianandtheirfashion onze Lesbi aan de Lijn! 👀