De Lesbische Liga Podcast
NTR

#8 - ‘Ammonite’ (met Yora Rienstra) (S03)

  1. Podcastschevron right
  2. De Lesbische Li ...chevron right
  3. #8 - ‘Ammonite’ (met Yora Rienstra) (S03)

vr 9 juli 2021

HOERA! NOG EEN KOSTUUMDRAMA! ? Deze Liga draait om de film ‘Ammonite’ uit 2020 met Kate Winslet en Saoirse Ronan. Een nieuwe toevoeging aan het oh zo populaire genre ‘verdrietige lesbiënnes in korsetten en hoepelrokken’: maar niet getreurd, het blijven Kate en Saoirse. ? We stoffen de film af als een waar fossiel - en bespreken de slutty summer, Janey feestjes, lesbische cruises, Rose en Rosie en andere speelse tips voor de Snolliday.

Je hoort het al: we gaan ongekend de diepte in. ? Gelukkig is daar lesbi-aan-de-lijn Yora Rienstra om met ons te praten over haar nieuwe documentaire over hoe het is om LHBTQIA+-er te zijn op een (orthodox) religieuze school. (En hebben we het met haar óók over blonde vrouwen in mantelpakken, tongen in Denemarken en hoe het is om je vriendin in ANNE+ te zien). Escandalo! ? 

Vermeldingen in deze podcast:

- JANEY, te vinden via @girlslovejaney op Instagram

- ‘Ik deed aangifte tegen de minister van Onderwijs’,  5 augustus om 20:55 op NPO 3 en daarna via NPO Start

- De podcast ‘Opgewonden’ van Yora en Haroon, via je favoriete podcast-app 

⚠️ Update: onze seizoensfinale in TivoliVredenburg op 29 juli is helemaal uitverkocht! Maar houd www.tivolivredenburg.nl in de gaten voor de laatste info (mochten er bijvoorbeeld nog kaartjes vrijkomen). ⚠️ 

DM je vragen/liefdesbrieven en andere opmerkingen naar @lesbischeliga op Twitter of Instagram. Heb je geen social media maar wil je wel reageren? Mail dan naar lesbischeliga@gmail.com! ?