Zwarte Cross

Klein, Stoer en Boer op de Zwarte Cross

  1. Nieuwschevron right
  2. Klein, Stoer en Boer op de Zwarte Cross
Binnen de 3FM gelederen is er één iemand die de Zwarte Cross het meest belichaamt. Jelmer 'achterhoeker' Gussinklo.Bands komen en gaan, de stunts vliegen je om de oren en waar je ook maar kijkt op de Zwarte Cross zie je blije bekkies. Iedereen geniet van de zon, de muziek en de gezelligheid. Zo ook Jelmer. Hij wandelde over het veld en deed verslag van alle wonderbaarlijke bezienswaardigheden.

3FM's eigen Boertje van Buuten: Jelmer

Ondanks zijn enorme bril, was Paul tijdens de uitzending niet in staat om alles te zien vanuit de 3FM studio. Daarom keerde Jelmer naar zijn geboortegrond terug om als de ogen van Paul te fungeren.
Racemonster Ramon

Om de kleintjes ook bezig te houden, staat er midden op het terrein een ware kinderdroom: het Blagenparadijs. Hier ontpoppen de scheurneusjes in den dop zich tot mini Jos Verstappens. Jelmer onderwierp coureur Ramon aan een diepte-interview.

Stier hier, Stier hier

Menige stier bezweek in het verleden tussen de dijen van Jelmer, maar op de Zwarte Cross waren de rollen voor een keer omgekeerd. De mechanische stier bleef op stal en daarvoor in de plaats stond er een mechanise truck waar Jelmer zijn skills op liet horen en zien.

'Rondlopen met een bebloede pik'

Rick wil dolgraag een piercing laten zetten en koos de Zwarte Cross om dat te laten doen. In een kleine zweetkeet was Jelmer getuige van de prik door zijn...
"Het doet niet echt pijn...*snif*"De stuntweide

Om al het risico voor Paul weg te nemen (hij crashte tijdens de BN-ers rit in 2006), nam Jelmer alle gevaarlijke klussen voor zijn rekening.

En dan is het tijd voor Jelmer om zijn ballen te tonen. Figuurlijk dan, want de stuntweide is wel een nette plek. Alle activiteiten hier moeten tot in de puntjes verzorgd zijn, want anders komen er brokken van. Een zeephelling is wel iets waar Jelmer voor te porren is, alleen die schans aan het einde, was dat nou wel nodig?


Geboren en getogen Achterhoeker

Als er iemand prat gaat op zijn afkomst, dan is dat het kleine, stoere boertje van 3FM. Paul test zijn kennis van de taal.. eh... tôal?Ster advertentie
Ster advertentie