Zwarte Cross

Camping Zwarte Cross uitverkocht

  1. Nieuwschevron right
  2. Camping Zwarte Cross uitverkocht
Sta je net je tent in te pakken voor een mooi weekend, is de camping van de Zwarte Cross uitverkocht! Geen probleem, 3FM helpt!

Nouja, bijna alle dan, want volgende week kun je nog Zwarte Cross kaarten winnen bij 3FM! Dan mag je naar het festival, krijg je een plekje op de camping én mag je naar een speciaal kampvuurconcert!

Dagkaarten zijn nog beschikbaar

De camping passe-partouts voor 15de jubileumeditie van het Zwarte Cross Festival 2011 zijn net als voorgaande jaren uitverkocht. Het beloofd dus weer een gezellige boel te worden. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd natuurlijk!

Dagkaarten zijn wel nog beschikbaar, maar festivaldirectrice Tante Rikie denkt dat die ook snel uitverkocht zullen zijn: “Alle voorgaande edities was de zondag uitverkocht. Het gaat rap met de dagkaarten, dus om lange wachtrijen en teleurstellingen bij de ingang te voorkomen adviseer ik om echt niet lang meer te wachten met het bestellen van kaarten!”

A Way Of Life

De festivalcamping op de Zwarte Cross is niet zomaar een camping.. It's a way of life! Voor campinggasten is het festival op donderdagavond 14 juli al geopend en daarnaast vinden op de camping exclusieve optredens plaats, is er een kapsalon, een supermarkt, een badhuis, een speciale festivalweide en is er een groot kampvuur met livemuziek. Vervelen zul je je in ieder geval niet dus! En je hoeft je ook niet alleen te voelen want er zullen 17.500 mensen op de camping logeren. En jij kunt daar dus nog één van zijn!

Luister de hele week goed en wie weet win jij die laatste felbegeerde tickets voor het festival en de camping.

>> Meer info Zwarte Cross

Ster advertentie
Ster advertentie