Zwarte Cross

De Zwarte Cross barst los!

  1. Nieuwschevron right
  2. De Zwarte Cross barst los!
Giel nam vrijdagochtend al een voorproefje op een weekend vol bier en vertier op de Zwarte Cross. Wat kan je nog meer verwachten?Het belooft vanaf vrijdag een heerlijk weekend te worden en dat vieren we op de Zwarte Cross. Eén festivalweekend lang is de Achterhoek helemaal hot. Bij zoiets feestelijks is 3FM er natuurlijk bij, twijfelde je daar aan dan?

What to do?

Er zijn werkelijk waar teveel dingen te doen op de Zwarte Cross. Allereerst is er heel veel muziek van onder meer Caro Emerald, Guus Meeuwis, Airbourne, Kontrust, Waylon, Tim Knol, Volbeat, Coparck, DI-RECT, K's Choice en heel veel meer acts.

Dat is al super, maar daarnaast is er nog de spectaculaire motorcross, keigezellige festivalmarkt, toffe kermis, bizarre stunts, hoogstaande humor en te gek theater. Dat wordt tof!

>> Bekijk wat er allemaal te doen is op de site van de Zwarte Cross!

3FM op de Zwarte Cross

Giel trapt het festivalweekend vrijdagochtend af vanuit de mobiele studio in Lichtenvoorde en sluit de eerste dag daar ook af met de Freaknacht. Zaterdagavond neemt Paul de uitzending voor zijn rekening en zondagmiddag en -avond hoor je Bart en Timur vanuit de Achterhoek.

Vrijdag
06.00-10.00 Giel Beelen: GIEL
01.00-04.00 Giel Beelen: NachteGiel

Zaterdag
18.00-20.00 Paul Rabbering

Zondag
15.00-18.00 Bart Arens
18.00-20.00 Timur Perlin

Mis niks!

Er hobbelt een verslaggever over het terrein, je hoort de beste sfeerverslagen, meest enhousiaste luisteraars en tofste live-muziek. Je hoeft dus helemaal niks te missen van de Zwarte Cross... Zolang je 3FM maar op hebt staan!
Ster advertentie
Ster advertentie