Naar homepage
Woo Hah

Het nieuwe WOO HAH! terrein: dope of nope?

  1. Nieuwschevron right
  2. Het nieuwe WOO HAH! terrein: dope of nope?

WOO HAH! is van hartje Tilburg verhuisd naar het evenemententerrein van Beekse Bergen, maar wat vinden de festivalganger daar eigenlijk van en hoe urban is het festival nog? Oftewel... het nieuwe WOO HAH! terrein: dope of nope?

Nieuwe locatie

De nieuwe locatie krijgt van de WOO HAH! gangers een dikke duim. "Het is wel een hele andere vibe, maar wel echt super veel relaxte plekken." zegt Jayden (19). En zij blijkt niet de enige die er zo over denkt, van iedereen die wij gesproken hebben was niemand negatief. Nou ja, bijna niemand. Er blijkt namelijk wel één kanttekening aan de nieuwe locatie te zitten volgens Mike (21) "Het is wel een *** eind lopen man iedere keer." Op vrijdag was nog niet het hele terrein open voor de festivalbezoekers, maar vanaf zaterdag gingen de hemelpoorten open en kon iedereen van het volledige nieuwe WOO HAH! genieten.

Insta worthy

Er zijn genoeg plekjes op het terrein te vinden waar je verborgen influencer hart sneller van gaat kloppen. Rijen dik voor het gigantische WOO HAH! logo en even een drankje achterover tikken op een mega picknicktafel. Mensen showen maar al te graag dat ze op het grootste hiphopfestival van Europa zijn. Vooral de dames blijken gecharmeerd. "Ik heb echt al 300 foto's gemaakt volgens mij." vertelt Melissa (17). Haar zenuwachtige lachje verraad duidelijk toch een beetje schaamte. Maar hey, alles voor die perfecte selfie toch?

Urban jungle

Een van de uitdagingen van het nieuwe terrein was het nabootsen van de 'urban feel'. Een verhuizing vanuit hartje centrum Tilburg naar een evenemententerrein als Beekse Bergen is geen makkelijke opgave. Met de nodige graffiti en skateparks hebben de organisatoren het toch voor elkaar gekregen om WOO HAH! stads te houden. Al hadden sommige festivalgangers wel net íets meer verwacht. Kevin en Sem (allebei 18) zeiden: "Echt een sicke locatie hoor, maar in sommige stukken van het terrein hebben we echt het gevoel dat we in de bossen zitten. Maar misschien is dat expres gedaan hoor..."

Dus... dope or nope?

Er is duidelijk veel veranderd, maar de WOO HAH! gangers vinden het eigenlijk wel prima. Het grote terrein valt in de smaak en het festival ademt nog steeds urban. "Uiteindelijk komen we natuurlijk voor de line-up". Timo (17) weet het mooi te verwoorden. De crowd is duidelijk into WOO HAH! en kunnen we dus alleen maar zeggen dat het nieuwe terrein de test heeft doorstaan. ?

Alles van 3FM op WOO HAH checken? Dat kan hierrr!

Unseen Heroes: WOO HAH!

Ruud Lemmen en Loes Herman zijn mede verantwoordelijk voor het succes van WOO HAH! Nog voordat het festival begon vertelden zij ons wat precies hun idee was van het verhuizen naar de nieuwe locatie. Je checkt het hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie