Woo Hah

WOO-HAH! maakt line-up compleet

  1. Nieuwschevron right
  2. WOO-HAH! maakt line-up compleet

De line-up van WOO HAH! is eindelijk compleet en het festival pakt groter uit dan ooit! Naast dat er meer dan 60 (inter)nationale artiesten shinen op de verschillende podia, staan ze ook op het evenemententerrein van Beekse Bergen. Het festival maakte zojuist de laatste 17 toevoegingen aan de line-up bekend.

17 nieuwe namen

Wie er allemaal toegevoegd zijn? Wat dacht je bijvoorbeeld van Ty Dolla $ign, Playboi Carti, dvsn, AJ Tracey en Boef!? Verder zijn ook Rejjie Snow, SCARLXRD, SOULECTION (Joe Kay & The Whooligan), Frenna, 3robi, Vic9, DVTCH NORRIS, Yung Felix, Full Crate, Abstract, FS Green en Rachel Green.

Check de hele WOO HAH! line-up

Met de toevoeging van een aantal grote namen in de R&B en HipHop scene is het natuurlijk niet zo gek dat er ook een nieuwe poster is gemaakt. Ondertussen benieuwd geworden hoe de gehele line-up er nu uitziet? Check dat hier.

Overnachten & reizen

Wist je dat het dit jaar voor het eerst mogelijk is om te overnachten in bungalows en lodges? En voor iedereen die niet uit de buurt van Tilburg komt is het mogelijk om mee te gaan met een georganiseerde busreis. Deze brengt je naar het festival en zet je na een fantastisch weekend ook weer op diezelfde plek af. Meer info? Klik hier.

Ster advertentie
Ster advertentie