Video
BNNVARA

Roxeanne Hazes als amateur-producer: “Ik heb de tijd van mijn leven”

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Roxeanne Hazes als amateur-producer: “Ik heb de tijd van mijn leven”

Door het coronavirus is heel Nederland gedwongen op zoek naar leuke hobby's. Voor Roxeanne Hazes betekent dat produceren! Met nul ervaring is ze nu aan de slag gegaan om alle ins & outs van het vak te leren. Dat is niet makkelijk, maar wel heel leuk! Sander belde vanmorgen met haar om het te hebben over deze nieuwe hobby én 75 jaar vrijheid.

Zelf produceren

Iedereen moet verplicht veel tijd thuis doorbrengen, zo ook Roxeanne. Dat gaf haar de mogelijkheid om eens iets nieuws te proberen. Ze downloadde allerlei softwarepakketten en is aan de slag gegaan als producer. Erg goed is ze er nog niet in. Als Sander haar vraagt wat voor muziek ze maakt lacht ze: "Gewoon, gewoon... kutmuziek."

Ze is door de quarantaine wel een hobby rijker en belooft in de toekomst iets van haar werk te laten horen in de Sanders Vriendenteam. Nog even oefenen dus en we kunnen eigen werk van Roxeanne Hazes verwachten.

Video niet beschikbaar

75 jaar vrijheid

Dit jaar vieren we 75 jaar virjheid. Roxeanne Hazes is dit jaar één van de Ambassadeurs van de Vrijheid. Normaal gesproken vliegen zij per helikopter van festival naar festival, maar door de coronacrisis gaat die rol er dit jaar er anders uitzien. Op dit moment zijn ze druk bezig met het bedenken van een gepaste invulling. "Het is wel de bedoeling dat er íets gaat gebeuren. We leven dit jaar 75 jaar in vrijheid en dat mag je niet ongemerkt voorbij laten gaan," zegt Roxeanne. Sander benadrukt dat Nederland in deze corona-tijd voor het eerst sinds lange tijd niet geheel vrij meer is: "Voor iedereen is die vrijheid ineens heel tastbaar geworden." Roxeanne is het daarmee eens, maar zegt tegelijkertijd dat we het nog heel goed hebben. En zo is het.

Video niet beschikbaar

Roxeanne Hazes - 'Wilde Paarden' (Willem Cover)

Roxeanne maakte ook een cover vanuit huis van de track 'Wilde Paarden', speciaal voor 3FM. Check hem hier.

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie