Live Box

Roxeanne Hazes: "Ik weeg nog steeds te veel en ik heb daar geen moeite mee"

  1. Nieuwschevron right
  2. Roxeanne Hazes: "Ik weeg nog steeds te veel en ik heb daar geen moeite mee"

Roxeanne Hazes was vanmorgen te gast bij Sanders Vriendenteam. Ze vertelde open over hoe ze al haar hele leven struggled met haar gewicht én hoe ze nu anderen inspireert.

Roxeanne Hazes verschijnt deze winter in LINDA Magazine met een ongeretoucheerde naakt shoot. "Het is de eerste keer dat dit in Nederland gebeurt" vertelt ze. Het is volgens de zangeres tijd dat jonge vrouwen eens afgaan van het onrealistische beeld waarmee zij dagelijks geconfronteerd worden. Ze zei echter niet direct ja. "Ik was zo gewend aan dat alles weggeshopt werd" legt ze uit. Uiteindelijk heeft ze alle onzekerheden overboord gegooid en die fotoshoot gewoon gedaan!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Anderen inspireren

Die gezondere levensstijl, inspireert dat ook de volgers van Roxeanne? “Ik heb heel veel positieve reacties op gehad" zegt ze."Ik vond mezelf al een mooie vrouw maar ik had geen energie" vertelt Roxeanne over de tijd dat ze 100 kilo woog. Nu ze gezonder leeft ziet ze dat het veel mensen inspireert om hetzelfde te doen. Er is nu 20 kilo af, maar het stabiel blijven vindt ze het moeilijkst. "Ik heb hele leven als een eetprobleem. Ik weeg nog steeds te veel en ik heb daar geen moeite mee. Op het moment dat ik aankom deel ik dat ook."

Mentale gezondheid

Misschien nog belangrijker voor Roxeanne is haar mentale gezondheid. Sporten helpt daarbij. Ze zegt veel meer rust in haar hoofd te hebben. Ook Sander beaamt dit. “Het is heerlijk om naar buiten te gaan en de frisse lucht te voelen.” Bekijk het interview hieronder terug.

Roxeanne Hazes in de 3FM Live Box

Naast een persoonlijk interview deed Roxeanne ook twee tracks in de 3FM Live Box. Onder andere haar nieuwe nummer 'Kapot' kwam aan bod. Deze en 'Raidadadai' vind je later hier terug.

Ster advertentie
Ster advertentie