Artiest

Roxeanne Hazes

  1. Musicchevron right
  2. 3FM Artiestenchevron right
  3. Roxeanne Hazes
Als dochter van volkszanger André Hazes moest het er ooit van komen dat Roxeanne zelf muziek zou gaan uitbrengen. Na het overlijden van haar vader in 2004 brengt ze haar hobby en passie dan ook naar het podium.

Roxeanne Hazes start in 2004 met een auditie voor Kinderen Voor Kinderen dat helaas geen gevolg krijgt. Ze start een bandje met klasgenoten en speelt op schoolfeesten en partijen.

So You Wanne Be A Popstar

Roxeanne wordt in 2006 gevraagd om mee te doen aan het SBS6 programma So You Wannabe a Popstar. Ze verliest in de face-off tegen Sascha Visser maar heeft wel indruk gemaakt het eerbetoon aan haar vader met het liedje 'Ik Houd Van Jou'. Ze brengt het nummer uit op single en het komt zelfs in de top 10 van de Nederlandse hitlijst terecht.

Samenwerking met broertje Dre

In 2010 brengt Roxeanne samen met haar broertje André Jr. Hazes het album Van Jou, Voor Jou uit. Op het album staan drie duetten en van ieder vijf solostukken op uit het Hazes-repertoire. In 2012 geven Roxeanne en André Jr. een vervolg aan de samenwerking. Op 30 2012 brengen ze het gezamenlijke album Samen Solo uit.

Tracks van Roxeanne Hazes