Video

Video: een 8-jarige Ariana Grande op het podium

  1. Nieuwschevron right
  2. Video: een 8-jarige Ariana Grande op het podium

Vanavond staat Ariana Grande in een uitverkochte Ziggo Dome. Een mooi moment om even terug te blikken op hoe het ooit allemaal begon. En als je een beetje gaat zoeken, vind je al snel dit fantastische filmpje van een 8-jarige Ariana Grande die het Amerikaanse volkslied zingt. Wat er allemaal wel niet veranderd is...

Mini Ariana Grande

Het verschil tussen het jonge meisje en de popprinses van nu? Haar staart is een stuk langer, ze is misschien nog een paar centimeter gegroeid, maar je ziet vooral ontzettend veel potentie. Een flinke strot voor een 8-jarige!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ariana Grande in de Ziggo Dome

Toch is er veel gebeurd in die afgelopen achttien jaar. Met hits als 'thank u, next' en 'break up with your girlfriend' is Ariana uitgegroeid tot één van de grootste en meest vernieuwende pop-artiesten van dit moment. Iets wat ze in iedere live show opnieuw bewijst!

Ga je vanavond naar Ariana Grande en wil je liever niet verrast worden? Hier vind je de waarschijnlijke setlist van liedjes die ze gaat doen. Have fun!

Foto: Kevin Mazur/Getty Images

Regels tijdens een show van Ariana Grande

Bij concerten in Nederland geldt er al een maximummaat voor tassen (A4), maar bij Ariana Grande moeten ze dus ook nog doorzichtig. Ariana: "Security is going to be very precise and smooth, but for sure super strict. The bags are super cheap and simple, but having them before you enter will help things go as smooth as possible."

Of je nou een fannypack, rugzak of doodgewoon plastic tasje meeneemt maakt allemaal niet uit, als het maar doorzichtig is en binnen de maximale grootte valt. Er mogen ook geen kleinere tasjes in die doorzichtige tas zitten, dus laat je make-up tassie maar thuis! Alle details vind je hier.

Ster advertentie
Ster advertentie