3FM nieuws

Ariana Grande terug in Manchester tijdens de Pride: ‘The gays always had my heart’

  1. Nieuwschevron right
  2. Ariana Grande terug in Manchester tijdens de Pride: ‘The gays always had my heart’

Ariana Grande stond gisteren voor het eerst weer in Manchester tijdens de Pride om haar liefde te tonen voor de LGBTQ+ community. In 2017 kwamen er na haar concert 22 mensen om bij een terroristische aanslag bij de Manchester Arena. Twee maanden later organiseerde Ariana een benefietconcert, waarvan de opbrengst naar slachtoffers van de aanslag ging.

Ariana opende haar show met het 'No Tears Left To Cry', wat ze uitbracht na de aanslagen. Waar ze tijdens het benefietconcert nog met Mac Miller optrad, zong ze nu 'Thank U, Next' met een klein eerbetoon aan haar Angel-ex. Hits als 'Side to Side', '7 Rings' en 'One Last Time' konden ook niet ontbreken en volgens fans was het een hartverwarmende en emotionele avond.

Happy Pride

Hoe de liefde voor de LGBTQ+ community is ontstaan bij 'Ari'? Ze vertelde aan het publiek: "The gays have always had my heart, personally. I spent some of the happiest times of my teenage years singing in gay bars in New York City". Bekijk hieronder haar hele speech terug.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sweetener World Tour

Afgelopen weekend gaf Ariana ook twee keer een uitverkochte show weg in de Ziggo Dome - en 3FM was erbij! Zaterdag begon haar show een uurtje eerder en vloog vervolgens direct door naar Manchester. Bekijk alle highlights hier terug van haar show.

Ster advertentie
Ster advertentie