Video

Cas van Go Back To The Zoo werd keer op keer geschorst

  1. Nieuwschevron right
  2. Cas van Go Back To The Zoo werd keer op keer geschorst

In 2008 was Go Back To The Zoo immens succesvol, maar na een paar succesvolle jaren stopte de band. Ze zijn al bijna 4 jaar niet actief, maar worden wel ontzettend gemist door de 3FM-luisteraar. Tijd om even bij te praten en terug te blikken op de carrière.

Mist zanger Cas de Go Back To The Zoo-tijd? Nee! 'Ik ben niet heel nostalgisch’ vervolgt hij. En het geld? ‘Geld mis ik iedere dag‘ lacht Cas. En de aandacht? Die haatte hij. De ongelijkwaardige relaties met mensen vond hij vervelend. 'Even wat drinken in de kroeg en er na een uur achterkomen dat degene die met je praat eigenlijk al heel veel van je weet.' Daar werd hij achterdochtig van.

Benieuwd wat Cas nu doet en meer over Go Back To The Zoo? Bekijk dan het hele interview hieronder.

Video niet beschikbaar

Roddelradio

In roddelradio duikt Frank van der Lende in de krochten van het internet om roddels te vinden over gasten. Tijd om even wat dingen te pijlen bij Cas van Back To The Zoo.

Klopt het dat je vaak geschorst werd op school?
In een interview uit 2014 vertelde Cas dat hij vaker geschorst werd op school. Frank was benieuwd hoe dat zat... 'Op de basisschool heb ik niet veel tijd in de klas doorgebracht' geeft Cas toe. Hij was, naar eigen zeggen, heel irritant maar kon wel goed leren. ‘Met al die alcohol is dat allemaal weggezakt’ grapt de zanger. Tijdens zijn straf moest hij op de gang extra werk maken, vooral rekenen. Daar leerde hij in groep 6 al de stelling van Pythagoras. ‘Waardoor ik mij in de 1e van de middelbare school al dood verveelde.’ Of hij die stelling ooit nog gebruikt heeft? Ja! Gisteren nog bij het zagen. Goed verhaal. Goed verhaal...

Is het waar dat Go Back To The Zoo gestopt is door jouw opvliegendheid?
‘Nee’ zegt hij niet overtuigend. Hij is voornamelijk opvliegend tegen zijn broer. Maar hij zat ook in de band. Hoe zit dat dan? Volgens een interview kon Cas namelijk al boos worden als iemand op een appel zat te knagen. ‘Je zit de hele dag op elkaars lip’ en dat zorgde voor irritaties legt hij uit. Volgens hem raakt hij maar van drie dingen geïrriteerd: vrienden, verkeer en voetbal.

En... ben je vanaf 2025 directeur van het Stedelijk Museum?
Dat heeft Cas ooit gezegd. Maar op deze uitspraak komt hij terug: ‘Ik ben erachter gekomen dat ik daar niet politiek genoeg voor ben.' Een eigen museum beginnen lijkt hem echter wel wat.

Kijk deze roddelradio hieronder terug!

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie