Video

Wolf Alice: "We mogen ons eigen bier brouwen, het leven is af!"

  1. Nieuwschevron right
  2. Wolf Alice: "We mogen ons eigen bier brouwen, het leven is af!"

Theo, Ellie, Joff en Joel vormen samen Wolf Alice, een band die je al vaak voorbij hebt horen komen op 3FM. Vanochtend waren ze te gast in de show van Sander!

Een paar maanden geleden won Wolf Alice nog de prestigieuze Mercury Prize, een award voor Britse acts die niet alleen een goed album weten te maken, maar die ook het beste in het Britse muzieklandschap naar boven halen. Zoals het een goede rockband betaamt, hebben ze het prijzengeld er in één nacht doorheen gedronken. Inmiddels zijn ze die kater nét te boven en treden ze vanavond op in TivoliVredenburg in Utrecht. Maar eerst een kopje thee doen met Sanders Vriendenteam!

Interview

Ze beginnen met een lekker licht onderwerp: de Brexit. Joff: "It's not even a mild disaster... It's quite a big one, I think. There's no support for either way, so Ellie's drawn a little bit of goth make-up on Theresa here, because we're pretty sure she's feeling a bit emo right now."

Los van alle Brexit-drama is het een supermooi jaar voor Wolf Alice: de Mercury Prize is binnen, ze speelden een bak festivalshows EN ze hebben ook nog eens een eigen biertje in de maak. Theo: "We can't really ask for much more, we might as well quit now!"

Wolf Alice live bij 3FM


Meer Wolf Alice horen?

Vraag dan een nummer van de band aan voor 3FM Serious Request: Lifeline. Een plaatje aanvragen voor geld is gewoon weer onderdeel van SR18, dus of je nu voor 'Beautifully Unconventional', 'Don't Delete The Kisses' of 'Bros' kiest: je geld komt sowieso goed terecht!

VRAAG JOUW FAVORIET AAN VIA 3FM.NL/PLAAT.

Ster advertentie
Ster advertentie