Video

Bekijk hier Eefje de Visser live vanaf een leeg Lowlands 2020

foto: Bullet-Ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. Bekijk hier Eefje de Visser live vanaf een leeg Lowlands 2020

Aan het begin van dit jaar pakte Eefje de Visser de nummer-één-positie op de 3FM Live List. Zij was/is dé artiest die je in 2020 live moest gaan zien. En dan vooral met haar show op Lowlands. Dit ging door de coronacrisis allemaal ineens niet meer door. Daar waren 3FM én Lowlands het natuurlijk niet mee eens, dus werd ze samen met haar band en een handjevol lucky 3FM-luisteraars alsnog naar een leeg Lowlands-terrein gebracht om haar show te volbrengen.

Met haar laatste album Bitterzoet ontwikkelde Eefje daarnaast ook een compleet nieuwe live show. Eentje die ervoor zorgde dat zij volgens 3FM dé act was die je dit jaar live moest gaan zien. Nou... Moet je net het jaar 2020 hebben. Gelukkig wisten 3FM, Lowlands en Eefje zelf daar verandering in te brengen.

Eefje de Visser op Lowlands 2020

In de week voor het weekend van Lowlands free:united stond ze alsnog aan het Lowlands-meer met een leeg Alpha-terrein op de achtergrond. En bracht ze de show die zoveel van jullie live hadden moeten meemaken. Hopelijk verzacht dit de pijn een beetje!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie