3FM nieuws

Eefje de Visser brengt concertfilm uit van 'Bitterzoet'

  1. Nieuwschevron right
  2. Eefje de Visser brengt concertfilm uit van 'Bitterzoet'

In het weekend waarop Eefje de Visser eigenlijk op Rock Werchter zou staan, brengt de zangeres een concertfilm uit. De film biedt naast de liveshow ook een kijkje in De Robot Studios, de loft waarin Eefje werkt en leeft. Met de opbrengst wil ze haar crew en muzikanten door de coronacrisis helpen.

Concertzaal als bioscoop

Eefjes vierde album Bitterzoet verscheen in januari van dit jaar. Ze speelde een prachtshow op Noorderslag en werd niet veel later uitgeroepen tot nummer 1 op de 3FM Live List 2020. Helaas stak de pandemie een stokje voor haar tour, dus heeft ze nu deze creatieve oplossing bedacht. De liveshow die klaarstond is nu volledig te zien in de film, opgenomen in haar huis en studio.

De film zal online te zien zijn op 3 juli om 21:00 uur, maar ook in een aantal Nederlandse concertzalen waar Eefje haar uitverkochte Bitterzoet-show zou gaan spelen. Hier zijn maximaal 100 mensen per vertoning welkom, kaarten kosten een tientje. Deze inkomsten worden verdeeld onder haar team, de vaste band en crew, en iedereen die meewerkt aan het ontwikkelen van de film. "Zo hoop ik dat we van deze lockdown-nood een deugd kunnen maken, zowel voor mijn fantastische team en voor mijn awesome publiek!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie