Video

Jared Leto (Thirty Seconds To Mars): "Make love to our album!"

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Jared Leto (Thirty Seconds To Mars): "Make love to our album!"

Thirty Seconds To Mars stond dinsdag 20 maart in de Ziggo Dome in Amsterdam. Opvallend, want hun vijfde album moet nog uitkomen. 3FM sprak frontman Jared Leto in zijn hotel in Amsterdam en vroeg 'm het een en ander over de nieuwe muziek!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

America

America, het vijfde album van Thirty Seconds To Mars, zit eraan te komen en het klinkt allemaal nu al een stukje vrolijker dan hun vorige materiaal. Zo is de single 'Walk On Water' een optimistisch anthem over eenheid en opstaan voor waar je in gelooft. Volgens Jared zijn die thema's ook nog verder terug te horen in andere liedjes op het album, waarvoor ze een andere weg zijn ingeslagen. Nieuwe aanpak en een nieuwe sound, maar wel eentje waar Jared erg over te spreken is!

Make luuuuuv to it

Jared is zelfs zó enthousiast dat 'ie iedereen aanraadt het album te gebruiken voor meditatie, seks en als vitamine C: "You have to listen to it once a day, to keep the cold away!"

Thirty Seconds To Mars in Amsterdam

Natuurlijk was 3FM ook aanwezig bij de show zelf. Hier check je alle foto's van de avond, inclusief de performance van de #3FMGuitarGods en de aftermovie!

Ster advertentie
Ster advertentie