Video

The Brahms kwamen gezellig langs bij Domien

  1. Nieuwschevron right
  2. The Brahms kwamen gezellig langs bij Domien

The Brahms hoor je regelmatig op 3FM met hun laatste single 'I Like To Listen To You Talk'. Vanmorgen kwamen ze bij Domien langs om te kletsen over hun nieuwe album en hun favoriete tracks van dat album.

Me And My Damn Dreams

Het is volgens de band een behoorlijk divers album geworden. Het heet Me And My Damn Dreams en gaat van rauwe en harde nummers naar wat rustigere en gevoeligere tracks. The Brahms lieten vanmorgen een aantal van hun favoriete tracks op het album horen en vertelden erbij wat het zo bijzonder maakt. Check 't interview hier.

Optreden in de studio

Domien is in ieder geval fan en vooral live is hij zeer onder de indruk van The Brahms. Lucky him, want ze kwamen dus ook live in zijn eigen uitzending optreden! Naar eigen zeggen is de band enorm gegroeid de afgelopen tijd op het gebied van liveshows, ze hebben flink geoefend! En met succes...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ennn dat is niet het enige, in Domiens Genremachine moeten de mannen van de band hun track 'Sleep' in het genre singer- songwriter uitvoeren. En dat lukte best goed! Luister zelf maar.

Ster advertentie
Ster advertentie