Video

Donnie lult €3651 bij elkaar voor 3FM SR18 in Money Met Donnie!

  1. Nieuwschevron right
  2. Donnie lult €3651 bij elkaar voor 3FM SR18 in Money Met Donnie!

"Of je noemt nu een bedrag dat je wilt doneren, of ik draai aan mijn rad en hij komt op het vakje 'Deal met Donnie'... En dan moeten wij tot een deal komen over wat IK een fatsoenlijk bedrag vind om te geven, gap!" Als je Donnie aan de telefoon hangt voor 3FM Serious Request: Lifeline, weet je zeker dat er een flinke bak geld binnen komt rollen.

Money Met Donnie

Donnie kwam, zag en cashte! Hij nam plaats in de 3FM studio voor een belrondje langs bekend Nederland. Eens kijken hoeveel mensen er gaan doneren...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In totaal doneerden Frenna, Vjèze Fur, Willie Wartaal, Wijnand Speelman, Tony Junior, Giel Beelen, Dennis Weening, Koen Verweij, Johan Vlemmix, Michael van Gerwen, Kay Nambiar, Raymond van Barneveld, Melvin Manhoef en Ruben van der Meer dus €3651 bij elkaar voor 3FM Serious Request: Lifeline. Thanks guys!

Donnie verdeelt deze enorme donatie gelijkwaardig over de 3 doelen: reanimatie in Nederland, noodhulp bij oorlog en conflict en bescherming tegen natuurgeweld. Wil jij ook een steentje bijdragen aan Donnie's spreekwoordelijke goede-doelen-muur? Ga dan naar 3FM.nl/tikkertje en doneer €2!

meer over de doelen

Red levens, join the Lifeline!

>> Vraag een plaat aan
>> Doneer direct aan (een van) de 3 doelen
>> Kom zelf in actie voor 3FM SR18: Lifeline

Ster advertentie
Ster advertentie