Video

3FM Talent WIES speelt 'Soms Is Het Te Laat'

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Talent WIES speelt 'Soms Is Het Te Laat'

Het gaat erg lekker met 3FM Talent WIES. Met Popronde treedt de band wel vier keer in de week op en dit najaar gaan ze op tour met Roxeanne Hazes. Vanochtend schoven ze aan in de ochtendshow bij Sander Hoogendoorn waar ze het nummer 'Soms Is Het Te Laat' speelden in de 3FM Livebox.

Soms Is Het Te Laat

Het nummer is geschreven door Jeanne Rouwendaal - één van de drie bandleden - en met het nummer blikken ze terug op het leven op de middelbare school waar alle huis- en schoolfeestjes begonnen. Het idee van het nummer begint allemaal door een kroeg in "Zaantje-centrum" en wat zich daar allemaal heeft afgespeeld: "Nou, er is wel veel gezoend in het schoonmaakhok."

Video niet beschikbaar

Op tour met Roxeanne Hazes

WIES heeft het zo druk dat ze soms eventjes niet meer weten waar ze eigenlijk optreden: "Zo kom je een keer in Den Bosch terecht als je in Dordrecht moet spelen, haha."

Verder gaan ze ook nog samen op tour met Roxeanne Hazes. WIES en Roxeanne zijn natuurlijk een goede match als het om muziek gaat, en dat vond de band zelf ook: "Ik heb eigenlijk maar de stoute schoenen aangetrokken en een mailtje gestuurd naar haar management."

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie