3FM nieuws

Nieuwe muziek: 'Er is een WIES-kind geboren!'

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe muziek: 'Er is een WIES-kind geboren!'

WIES brengt hun eerste single 'Soms Is Het Te Laat' uit. Een liedje waarin ze terugblikken op de middelbare school-periode en alles wat daarbij komt kijken.

Soms Is Het Te Laat

Het nummer is geschreven door één van de drie bandleden: Jeanne Rouwendaal. Ze kan het nummer is één woord omschrijven, dat is 'verandering'. Met het liedje kijkt de band terug op het middelbare schoolleven, en dan niet de uren die je op school meemaakte, maar juist daarbuiten. Het gaat over die spannende tijd op de middelbare school, verandering en heimwee. Op Instagram laten ze weten dat er na een zware bevalling een 'WIES-kind' geboren is en dan heeft ze het over deze nieuwe track: "Het was een lange, intense zwangerschap".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

WIES

De indie-popband WIES bestaat uit 3 bandleden, Jeanne, Jasper en Tobias. Ze kennen elkaar van het Conservatorium uit Amsterdam en vanaf de zomer 2018 is WIES geboren. Ondanks dat de band nog niet lang bestaat, spelen ze al in zalen zoals de Melkweg, Paradiso, TivoliVredenburg én wonnen ze de Amsterdamse Popprijs 2018.

Zin in meer muziek?

Abonneer je dan op de 3FM Now Playing, daar vind je ook muziek van Billie Eilish, Editors, Lana Del Rey en Foals.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie