Video

Onthulling: de nieuwe toegangspoort van Down The Rabbit Hole

  1. Nieuwschevron right
  2. Onthulling: de nieuwe toegangspoort van Down The Rabbit Hole

Van ronddraaiende bomen, bloemen en een heus waterrad naar een interactief klimwerk waar je letterlijk onderdeel van uit kan maken: de toegangspoort van Down The Rabbit Hole. Hier is 'ie dan eindelijk!

Een tijdje geleden ging 3FM op bezoek in de groene heuvels waar het festival ieder jaar plaatsvindt. Vier jaar lang werd daar de iconische poort gebouwd die we allemaal kennen. Maar voor jubileumjaar vijf kreeg het festival een nieuw exemplaar. Vandaag tijdens de eerste dag van Down The Rabbit Hole 2018 werd 'ie onthuld.

De nieuwe poort

De oude poort heeft plaatsgemaakt voor een stellage van grote palen die de camping van het festivalterrein scheiden. Palen waar je in principe ALLES in kan hangen. Deze editie is het een bouwwerk van bruggen, netten en lichten. Je kunt erin klauteren, op de netten chillen en 's avonds in het donker wordt het al helemaal een spektakel.

We spraken kunstenaars Marisja, Antal en Thijs van ATM die het hele kunstwerk hebben ontworpen en opgebouwd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het voorproces

Wil je nog meer weten over hoe de poort van dit jaar tot stand is gekomen en waarom ze voor een nieuwe variant hebben gekozen? Check dan de reportage hieronder die 3FM samen met de kunstenaars van ATM maakten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie