Sziget

Max van Oscar and the Wolf neuriet nieuw liedje voor Frank op Sziget

  1. Nieuwschevron right
  2. Max van Oscar and the Wolf neuriet nieuw liedje voor Frank op Sziget

Iedere dag staan er maar vier acts op de main stage van Sziget en eentje daarvan is de Belgische act Oscar and the Wolf. Best wel sick! 3FM-dj Frank van der Lende sprak frontman Max vlak voor hun show op het Hongaarse festival.

Het is heet op Sziget. Maar echt HEEL HEET... Iets waar Max Colombie niet per se een fan van is. Want als je Max voor je hebt staan zo vlak voor een show, moét je het over de outfit hebben. "Het wordt in ieder geval niet iets met al te veel laagjes haha."

Optreden op Sziget

Twee jaar geleden stond Oscar and the Wolf ook al op Sziget. Toen in een kleinere tent een stukje verder van het hoofdpodium af, terwijl daar op dat moment ook Sia stond. Max: "Het is wel vet dat wij daar nu mogen staan."

Er zijn veel Hollanders op Sziget, dat weten we, maar de Belgen zijn ook goed vertegenwoordigd. "Ik vind het leuk als er dadelijk allemaal Belgen vooraan staan," vertelt Max. "Maar aan de andere kant overtuig ik ook graag publiek uit andere landen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe muziek? JA!

Hoe zit het met de muziek? Infinity is alweer een jaar oud, komt er nieuwe muziek aan? "Ja dat album is alweer een jaar geleden inderdaad. Dat vind ik zo raar. Maar ik ben wel aan het schrijven zo tussendoor." Wanneer we iets gaan horen weet de zanger nog niet, maar voor de mensen die dadelijk op 24 november naar de Ziggo Dome gaan heeft 'ie wel een verrassing. Hij belooft daar zeker nieuw werk te laten horen.

Frank krijgt Max zelfs zover dat ie alvast wat van dat nieuwe werk voorzichtig meeneuriet. Dus wil je alvast een klein voorproefje? Skip naar het einde van het interview. Max: "Het wordt iets gabber-achtigs met wat marginaals. Een echte durver haha."

Het interview

Ster advertentie
Ster advertentie