Sziget

De Sziget zaterdag van 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. De Sziget zaterdag van 3FM
Foto's, video's, audiohighlights. De Szigetzaterdag is ervoor gemaakt en je kan het hier allemaal op je gemak terugkijken.Een nachtelijke expeditie over het terrein op vrijdagnacht, op zoek naar de hotspots van Sziget, waterpijpen en cocktailemmertjes, leverde de volgende ochtend tegen alle verwachtingen in géén kater op, maar een hunkering naar meer.

Rudy wekt met warme woorden

Met een rondvaartboot waar de Zonnebloem laatdunkend naar zou kijken, tuf je over de Donau naar het festivaleiland en vanaf dat moment is het bal. Rudy wandelde zijn kater eraf tussen de tentjes. Dat moest een lief slapend meisje bekopen met haar nachtrust.
Ajouad op pad op Sziget

Rudy stuurde in That's Live vanaf Sziget Ajouad op pad om de locals het hemd van het lijf te vragen. Maar waar je ook komt: Nederlanders! Etend, drinkend en dansend. De kunst is juist om Hongaren eruit te filteren. Ze zijn veelal te herkennen aan hun Iron Maiden shirts.

Naast bier en wild zwijn is er ook wijn

Slobberwijn, bochtbier en schrale schuimkragen worden in een moordend tempo weggeplempt in de duizende keelgaten. Maar voor de fijnproevers, de connaisseurs, de levensgenieters is er ook een goeie wijngaard stukgeslagen. Ajouad nam de proef op de som.

Ajouads angst voor bungeejumpen

Een van Ajouads grootste momenten van angst ooit, was het moment dat hij uit een vliegtuig sprong aan niets meer dan een doek met touwtjes. Dat mensen op Sziget vrijwillig willen bungeejumpen kan hij dan ook niet begrijpen.

Ster advertentie
Ster advertentie