Sanders Vriendenteam (BNNVARA)

Skate mee met Sanders Skate Parade!

  1. Nieuwschevron right
  2. Skate mee met Sanders Skate Parade!

Op 8 augustus (19.00 - 21.30 uur) kun jij meedoen aan één van de sickste parades van Nederland: de SkateParade. 3FM-dj Sander draait samen met Jody Bernal én Fiesta Macumba de lekkerste tracks en leidt zo de parade door Hilversum.

Een grote groep inlineskaters volgt hem door de stad, die voor de gelegenheid deels wordt afgezet. Niks opstoppingen en file: dankzij een dikke politie-escort wordt er lekker doorgerold tijdens de Skate Parade. Jij kunt deel uitmaken van deze indrukwekkende gang! Deelname is gratis, skates en bescherming zijn bij het verzamelpunt (de studio van 3FM) te huren. Natuurlijk kun je ook gewoon je eigen gear meenemen.

Skate mee!!

Aanmelden is heel simpel! Zet jezelf op aanwezig in het Facebook-event en je bent welkom. Even wat verdere info:

  • Deelnemers van de Skate Parade verzamelen op woensdag 8 augustus om 19.00 uur bij de studio van 3FM, op de Bart de Graaffweg 2. Dit is het best te bereiken via het treinstation Hilversum Media Park: de studio ligt op ongeveer vijf minuten wandelen/skaten.
  • De tocht is rond 21.30 uur afgelopen.
  • Geen conditie? Geen nood! De tocht duurt twee uur en we hebben tussendoor een pauze om op adem te komen. Hier zal de organisatie van de Skate Parade ook drankjes verkopen voor de dorstige deelnemers.
  • Voor mensen zonder skates: die zijn op het verzamelpunt via ons te huren!
  • Heb je nooit geskate? Dan raden we af om deel te nemen: je hoeft geen backflips of andere gekke trucjes te kennen, maar het is wel zo handig als je op je benen kan blijven staan.
  • De tocht is uitsluitend voor mensen op inlineskates, skeelers en rolschaatsen; deelnemen op een skateboard of bmx is helaas niet toegestaan!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie