Rob & Wijnand en de Ochtendshow
AVROTROSKRO-NCRV

Dit was de eerste Rob & Wijnand en de Ochtendshow

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was de eerste Rob & Wijnand en de Ochtendshow

3FM-dj's Rob Janssen en Wijnand Speelman hebben vandaag een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan hun jongensboek. De eerste aflevering van Rob & Wijnand en de Ochtendshow is een feit. Weten hoe dat klonk? Check het hier

De jongste ochtendshow van Nederland

Het hebben van een ochtendshow is te vergelijken met het spelen van Champions League in radioland. "Goedemorgen, Wijnand" "Goedemorgen, Rob" zijn de woorden waarmee Rob en Wijnand de geschiedenisboeken ingaan. Bekijk het hele fragment met hun eerste woorden hieronder.

Ingrediëntenlijst

Met alleen maar het draaien van de beste muziek kom je er niet als ochtendshow. Dus is er om het halfuur nieuws te horen van NOSop3 en hebben ze het Twee-Categorieën-Spel meegenomen van Partij Voor De Vrijdag.

Dit wordt elke ochtend aangevuld door gesprekken met luisteraars, duiding door experts op de actualiteit, bijvoorbeeld vanmorgen superfan Tanja Niesten die alles wist te vertellen over koningin Elizabeth II.

Daarnaast belden Rob en Wijnand met Tom Smith van Editors omdat je de hele week tickets kunt winnen voor hun show in Ahoy. Een van de winnaars heeft daarnaast extra mazzel: je mag naar de studio van Editors in waar ze hun nieuwste plaat speciaal voor je gaan spelen en daarna mag je bier met ze drinken.

Rob & Wijnand en de Ochtendshow

Bij 3FM start je vanaf nu de dag met het positieve geluid van radioduo Rob en Wijnand, elke werkdag van 06.00 tot 09.00 uur. In deze show staat humor, het hier en nu en muziek centraal. Beluister hier de hele eerste aflevering terug.

Rob & Wijnand en de Ochtendshow

Ster advertentie
Ster advertentie