Rob & Wijnand en de Ochtendshow
AVROTROSKRO-NCRV

Win tickets voor Editors en een trip naar hun studio in Engeland

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Win tickets voor Editors en een trip naar hun studio in Engeland

Editors is één van de meest geliefde rockbands van Nederland. Geen wonder dat je ze hebt kunnen zien op Pinkpop, Lowlands, Down The Rabbit Hole en niet te vergeten tijdens de 3FM Exclusive. Op 6 oktober komt daar een show in Ahoy bij. Bij Rob & Wijnand en de Ochtendshow kun je deze week tickets winnen voor deze show. Maar er is meer...

Bier drinken met Tom Smith en co

Ken je dat gevoel? Dat je een band ziet optreden en denkt: "Met die gasten zal je vast heel gezellig pils kunnen drinken?" Ja, he?

Deze week kun je bij Rob & Wijnand en de Ochtendshow tickets winnen voor hun concert in Ahoy op 6 oktober. Maar één van de gelukkigen duo's mag zelfs naar Bristol, Engeland, om daar samen met Editors alvast te luisteren naar hun komenden album. Ze spelen in hun eigen studio een aantal liedjes live en na afloop ga je met ze mee om bier te drinken in hun favoriete kroeg. Dromen kunnen dus echt wel uitkomen.

Luister naar Rob & Wijnand

Wil jij deze prijs winnen? Luister dan deze hele week naar Rob & Wijnand en de Ochtendshow op 3FM en maak kans. Als je wint, willen we natuurlijk horen hoe de prijs bevalt, dus je moet bereidt te zijn om hier verslag over te doen op radio.

Wil je alvast proeven hoe het is om zo intiem naar de band te luisteren? Kijk dan hun 3FM Exclusive terug.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie