3FM nieuws

Throwback: 3FM Exclusives hoogtepunten

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Throwback: 3FM Exclusives hoogtepunten

Een aantal van de hoogst genoteerde artiesten uit de 3FM Top 999 van deze Eeuw, hebben we in de afgelopen jaren te gast gehad voor 3FM Exclusives. De grootste namen in de meest intieme en unieke setting waar slechts een handvol fans bij mochten zijn. Een greep uit de hoogtepunten vind je hieronder.

Mumford and Sons - Awake My Soul

Op 9 mei 2020 kreeg 3FM-luisteraar Jasper en zijn 50 vrienden en familieleden een privé-optreden van niemand minder dan Mumford & Sons tijdens de 3FM Mega Exclusive. Hij won dit optreden door meer dan 100 uur met 3FM aan de telefoon te hangen.

De band staat met vijf hits in de 3FM Top 999 van deze Eeuw.

Billie Eilish - bury a friend

Een ondenkbare situatie: een wereldster als Billie Eilish voor slechts tientallen fans. Maar dit was in 2019 werkelijkheid: Billie speelde vijf nummers: 'Ocean Eyes', 'Bellyache', 'When The Party's Over', 'Bury A Friend' en 'Idontwannabeyouanymore'. Akoestisch, want door een blessure aan haar been kon ze even niet het hele podium over springen zoals gewoonlijk.

De singer-songwriter staat dan ook maar liefst 18 keer in de 3FM Top 999 van deze Eeuw.

Editors - Papillon (Acoustic)

Het intieme optreden in 2019 van de Editors vond plaats in het Nationaal Militair Museum. Tijdens de 3FM Exclusive speelden frontman Tom Smith en zijn bandleden vier nummers op een prachtige akoestische manier. Welke tracks dat waren? Hits 'Papillon' en 'Smokers Outside The Hospital Doors' en 'Blood'.

De band staat dit jaar 12 keer in de 3FM Top 999 van deze Eeuw.

Nothing But Thieves - Sorry

Drie jaar geleden stond Nothing But Thieves in de NDSM-loods in Amsterdam voor de 3FM Exclusive voor een intiem ontbijtconcert. De band is al jarenlang een 3FM-favoriet met meerdere 3FM Megahits in de pocket, 16 noteringen in de 3FM Top 999 van deze Eeuw waarbij 'Impossible (Orchestral Version)' zelfs de top 5 heeft bereikt.

Jett Rebel - Just In Case You Are Ever Down Again

In 2018 stond Jett Rebel voor veertig 3FM luisteraars in de Posthoornkerk in Amsterdam. Vanuit bedden, extra classy gestyled met satijnen lakens, konden de fans genieten van een privé concert. Jett staat dit jaar drie keer in de 3FM Top 999 van deze Eeuw.
Ster advertentie
Ster advertentie