Podcasts

Herman Hofman doet ook podcasts en gaat meteen de diepte in

  1. Nieuwschevron right
  2. Herman Hofman doet ook podcasts en gaat meteen de diepte in

Samen met 3FM-DJ Herman Hofman maken we podcasts waarin hij in gesprek gaat met jongeren. Vandaag lanceren we de eerste aflevering, waarin Herman met Hannah van het Tussenuurpanel praat over prestatiedruk, trots en verliefd zijn op meisjes.

Ga hier meteen naar de podcast

Bij elke aflevering laat Herman zijn gast een aantal nummers uitkiezen die hij of zij graag wil horen. Om wat voor reden dan ook. Zo wilde Hannah graag Kanye West horen. Waarom? “Kanye is niet bescheiden en heeft schijt aan alles.”

Via de nummers kan zich dan een gesprek ontwikkelen. Zo vertelt Hannah dat ze wel een beetje Kanye zou willen zijn. "Ik ben ook wel eens trots op mezelf, maar dan uit ik dat niet zo," zegt ze tegen Herman. "Bijvoorbeeld vorige zomer, toen ik op studiereis naar Duitsland ging. Van tevoren was er een selectie. Toen ik wist dat ik door de selectie heen was, ging ik pas aan anderen vertellen dat ik op studiereis ging. Als ik niet door zou zijn, zou ik niet willen dat anderen weten dat ik ‘niet goed genoeg’ zou zijn.”

Hannah vertelt Herman veel over de prestatiedruk die ze voelt en dat ze soms wel eens bang is voor een burn-out. Maar ze praten niet alleen maar over heftige thema’s. Ook hebben ze het over verliefd zijn.

Valt ze ook op meisjes?

Hannah is bi en vertelt Herman daar graag over. “Mijn laatste liefde was een meisje. Ik vond het doodeng om haar uit te vragen. Hoe weet je dat ze ook op meisjes valt? Meiden zeggen altijd tegen elkaar: ‘Hey! Wat zie je er leuk uit!’ Als een jongen dat doet is het sneller een versierpoging.”

“Maar uiteindelijk sprak ik met een vriend af dat ik gewoon op haar af moest stappen. Ze stond bij haar kluisje en toen zei ik heel snel: ‘Hey! Als je het leuk vindt om een keer wat te drinken dan hoor ik het graag je hebt m’n nummer doeiii.”

Maar zo stoer en open als ze nu is, was ze niet altijd. “Ik voelde me als vijftienjarige echt een buitenbeentje. Ik voelde me niet gelukkig en had weinig vrienden.” Weten hoe ze werd hoe ze nu is en welke artiest haar daarbij hielp? Check de hele podcast op iTunes!

Ster advertentie
Ster advertentie