Podcasts

Een nieuw seizoen De Zelfhulpboekenclub: Verslaafd Aan De Liefde

  1. Nieuwschevron right
  2. Een nieuw seizoen De Zelfhulpboekenclub: Verslaafd Aan De Liefde

De Zelfhulpboekenclub podcast is terug! Goed nieuws voor luie lezers met existentiële vragen, want dat is voor wie deze podcast is gemaakt. Stijn van Vliet en Jasper Demollin nemen je in deze podcast samen met een gast mee door een zelfhulpboek, zodat je 'm zelf niet meer hoeft te lezen. Handig toch?! Met deze week: Verslaafd Aan De Liefde met Emma Wortelboer.

Verslaafd aan de liefde

De Zelfhulpboekenclub richt zich voor de eerste aflevering van dit seizoen op Verslaafd Aan De Liefde van Jan Geurtz. Best een confronterend boek, want het zoomt in op de negatieve overtuigingen die je over jezelf hebt. Emma vat het boek voor je samen: "Het gaat voornamelijk over de herkenning van bepaalde patronen die je jezelf aanleert, waarvan je denkt: ‘ik ben mezelf nu aan het ontwikkelen en verbeteren’. Maar uiteindelijk stuit je dan weer op hetzelfde probleem, namelijk dat je jezelf aan het afwijzen bent."

Negatief zelfbeeld

Alledrie de leden van deze Zelfhulpboekenclub hebben last van negatieve overtuigingen over zichzelf. Jasper heeft vaak het gevoel dat hij niet goed genoeg is, Stijn vindt zichzelf een egoïst en Emma is regelmatig bang dat ze er niet bijhoort. Gelukkig geeft het boek ook handvatten om hier beter mee om te kunnen gaan. Wil je daar meer over weten? Luister dan de podcast hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie