Podcasts

Sta je in de file? Luister deze 3FM podcasts

foto: Unsplash
  1. Nieuwschevron right
  2. Sta je in de file? Luister deze 3FM podcasts

"Mama, zijn we er al?" De zomer is begonnen en daarmee zijn de zomervakanties in aantocht. Wat moet jij luisteren als je voor de zoveelste keer in de file staat tijdens een tripje naar het zuiden? Luister deze podcasts!

Kom in de sfeer met 'De koffer in met 3 op Reis'

Inkoppertje! ben je onderweg naar Frankrijk, Duitsland of Italië? Jennifer Hoffman, Chris Zegers en Nienke de la Rive Box nemen je samen met de 3 op Reis-crew mee naar de meest bijzondere en mooiste bestemmingen. Goed om meer te weten over je aankomende bestemming of te dromen over verre oorden.

De Koffer in met 3 op Reis onthult de do’s en don’ts van een bestemming en dat levert legendarische anekdotes op. Altijd al afgevraagd hoe het er nou écht achter de schermen van een reisprogramma aan toegaat? Spoiler: niet altijd zoals gepland.

Gerelateerde podcast

De koffer in met 3 op Reis

De koffer in met 3 op Reis

Lekker snackie: Blauwe M&M's

Ben je uitgekeken op de muziek die je (digitaal) hebt meegenomen? Dan is het tijd voor een leuk muzikaal snackje: Blauwe M&M's. Want wie is er nou niet nieuwsgierig naar wat zich achter de schermen afspeelt? In deze podcast hoor je de beste en meest juicy backstage-verhalen: rampen in de organisatie, idiote eisen op riders, nukkige en juist heel sympathieke artiesten.

Gerelateerde podcast

Blauwe M&M's

Blauwe M&M's

Blijf op de hoogte van het nieuws: Lang Verhaal Kort

Vroeger kocht je een krantje bij de kiosk. Later ging je naar een internetcafé om op de hoogte te blijven van de wereld, maar tegenwoordig luister je natuurlijk naar Lang Verhaal Kort van NOS. Lang Verhaal Kort vertelt wat jij moet weten over een actueel onderwerp, om het nieuws erover beter te kunnen volgen. Elke werkdag rond vijf uur 1 onderwerp in 5 minuten.

Gerelateerde podcast

Lang verhaal kort

Lang verhaal kort

Gedachten bij het stuur: First Dates maar dan in audiovorm

100 euro. Dat is de boete die je in Duitsland moet betalen als je betrapt wordt op het gebruiken van je smartphone tijdens het rijden. Een aflevering van First Dates kijken is dan geen goed idee. Gelukkig is er een audioversie.

In First Dates: Second Chances gaan daters uit het televisieprogramma opnieuw op date in het enige echte First Dates-restaurant. Hun date voor de avond is een geïnteresseerde kijker die op slag verliefd was bij het zien van de aflevering. Je luistert mee met hún eerste date. Zal de vonk nu wel overspringen?

Laat de tijd vliegen: De Omega

Een tripje naar Spanje kan flink wat tijd in beslag nemen. Gelukkig is De Omega zo'n spannende audiothriller dat de tijd vliegt. Dit staat er op de "kaft" van de podcast:

In het Nederland van 2034 vindt een zelfmoordgolf plaats onder jonge homo’s. ‘Kristalnichten’ worden ze in de media genoemd, omdat ze sterven aan een overdosis van de designerdrug crystal death. Alle zelfmoorden vinden plaats in de publieke ruimte. Een laatste noodkreet, zo lijkt het. Wanneer journalist Amira in een supermarkt getuige wordt van de zelfmoord van de 21e Kristalnicht, besluit ze een podcast aan deze jongens te wijden.

Gerelateerde podcast

De Omega

De Omega

Al deze podcasts al geluisterd en wil je gewoon weer 3FM horen onderweg? Download dan de 3FM app. De meeste mensen hebben tegenwoordig ook mobiel internet in het buitenland. Is dat even handig.

Ster advertentie
Ster advertentie