Podcasts
NTR

Hoe Overleef Ik… lesbi? Francine Oomen bij De Lesbische Liga Podcast

foto: Francine Oomen
  1. Nieuwschevron right
  2. Hoe Overleef Ik… lesbi? Francine Oomen bij De Lesbische Liga Podcast

Schrijfster Francine Oomen, de pubertijd-goeroe die met haar 'Hoe Overleef Ik...' boeken heel puberend Nederland in haar greep had, is deze week te gast bij De Lesbische Liga Podcast. Hier gaat ze met hosts Vera en Annefleur in gesprek over haar eigen seksualiteit, hoe het is om uit de kast te komen voor je kinderen en het nieuwe ‘Hoe Overleef Ik…’ boek.

Welke twintiger of dertiger is er niet mee opgegroeid? De ‘Hoe Overleef Ik…’ boeken van Francine Oomen. Hoewel de boeken toendertijd bedoeld waren om je door de pubertijd heen te helpen, zijn de meeste lezers van toen deze leeftijd inmiddels wel gepasseerd. Maar, ook nu kunnen zij nog wel wat hulp gebruiken. Daarom komt Francine Oomen terug met een nieuw boek, speciaal voor twintigers en begin-dertigers. Samen met 3FM-dj Vera Siemons en televisiemaker Anne Fleur schippers gaat ze in gesprek over dit nieuwe boek, over haar eigen seksualiteit en hoe het is om uit de kast te komen voor je kinderen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geen vriend, maar vriendin

Zo kwam de op dat moment 16-jarige dochter er van Francine per ongeluk achter, dat haar moeder nu geen vriend, maar een vriendin had: “We waren op het station heel erg aan het haasten en er kwam een berichtje voor mij binnen.” Toen haar dochter de telefoon even voor haar moeder pakte, zag ze een berichtje binnenkomen: “Mijn partner zei toen voor het eerst tegen mij: “Ik hou van jou”.

Benieuwd hoe dit afloopt én naar de dating tip van Francine (en Neuz’)? Luister dan nu de nieuwe aflevering van de Lesbische Liga via je favoriete podcast app of hier via de 3FM website.

#5 - ‘Hoe overleef ik… lesbi?’ (met Francine Oomen) (S06) - De Lesbische Liga Podcast

Vera On Track

Vera Siemons presenteert elke zaterdag- en zondagavond het programma Vera On Track op NPO 3FM, van 19:00​​​ uur tot 22:00​ uur. Luister voor de beste nieuwe muziek, het laatste festivalnieuws en interviews die je een kijkje achter de schermen geven van je favoriete festivals en artiesten.

Ster advertentie
Ster advertentie