3FM nieuws
NTR

Lesbische Liga Live komt op 6 september terug

foto: Linde Dorenbos
  1. Nieuwschevron right
  2. Lesbische Liga Live komt op 6 september terug

Terug van weggeweest! Op 6 september zijn Annefleur Schippers en Vera Siemons weer in TivoliVredenburg om De Lesbische Liga Live met jou te vieren. Verwacht alles wat je al kent: leuke gasten, veel gelach en veel nieuwe vrienden en herinneringen. Maar verwacht ook speciale gasten (die nog even geheim blijven), en voor het eerst een afterparty tot in de diepe uurtjes van de nacht.

Let’s go lesbians! Prijswinnende podcast ‘Lesbische Liga’ bouwt de Grote Zaal van TivoliVredenburg weer om tot het grootste lesbische clubhuis van de Benelux (of… de hele wereld?)! Geen zorgen dus als je bang was om na een feestelijke festivalzomer vol Pride events in een zwart gat te vallen: Annefleur Schipper en Vera Siemons got you! Verwacht een avond vol queer joy, escandalo en special guests.

Niet zomaar een liveshow van een podcast, want vorige edities waren vriendinnen als Merel van Dongen, Francine Oomen, Claudia de Breij en Rocky Hehakaija al te vinden in de kolkende arena van La Liga. Traditiegetrouw blijft het programma nog helemaal geheim! Er worden geen opnames gemaakt dus je enige kans om dit mee te krijgen is door er live bij te zijn.

Nieuw dit jaar: met je ticket ben je ook verzekerd van een speelse afterparty tot diep in de nacht…

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie