Naar homepage
Pinkpop

Dit gebeurt er in de late uurtjes op de camping van Pinkpop

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit gebeurt er in de late uurtjes op de camping van Pinkpop

"Iedereen slaapt na 12 uur 's nachts toch op Pinkpop?" - mensen die nog nooit op Pinkpop zijn geweest. In werkelijkheid stromen de festivalgangers na de laatste show massaal de campings op om de nodige liters bier naar binnen te tikken. Op Pinkpop bouwen ze gewoon zelf het feestje.

Afterparty op camping B!

09 150d05c5d7 IMG 1020

Deze gezellige groep meiden komt vanuit heel Nederland naar Pinkpop. Ze kennen elkaar via school en vonden het een goed weekend om samen eens keihard te feesten. Wat zij gisteravond hebben gedaan? "We wilden na de optredens gewoon lekker gaan chillen bij de tent. Slapen zat er absoluut niet in. De muziek pompte nog tot een uur of 4 door de speakers." Voor vanavond staat er een afterparty op camping B gepland: "Daar schijnen de leukste feestjes te zijn!"

Wilde nacht

09 0f514d5f24 IMG 1033

Dirk en Kamal hebben elkaar gister pas ontmoet, maar de lust spat er vanaf. "Kamal liep langs de tent en een vriend van me riep dat hij naar ons toe moest komen. Toen is 'ie gezellig blijven plakken. Dat werd wel erg gezellig en we hebben de nacht van elkaars leven gehad." Kamal en Dirk zijn nog steeds erg gelukkig en sluiten niet uit nog een aantal prachtige nachten te beleven.

Zelf het feestje bouwen

09 0d0b6ace7b IMG 1021

Jimmy, Frank en John komen uit Limburg en zijn dit weekend uiteraard op Pinkpop te vinden! "We wonen hier zelf allemaal 15 minuutjes van het terrein af, maar het is een groot feest ‘s nachts op de camping. Je moet het alleen wel zelf bouwen. We hebben grote boxen mee en een goede versterker. Maarja wij komen toch niet boven het lawaai van de feesttent hiervoor uit." Welk lawaai? Nou, dit dus.

Boven op de berg!

Dit jaar sliepen er ook een paar geluksvogels bóven op de berg van Pinkpop. Da's natuurlijk compleet anders dan op de camping, maar ook daar zat de sfeer er goed in. Thomas en Luca wonnen Pinkpop-tickets via 3FM en hadden de eer om de eerste nacht in de eco capsule te slapen. "Op de camping heb je meer sfeer en buren, maar dit was wel enorm luxe. 's Ochtends konden we de zonsopgang kijken vanaf de berg en het is tof om het festival van zo'n locatie te zien." Je moet er misschien zo'n 500 traptredens voor beklimmen, maar het is het zeker waard.

09 0dd68585c8 Whats App Image 2019 06 09 at 17 40 19
Ster advertentie
Ster advertentie