Muzieknieuws

Beyoncé kondigt nieuw album Renaissance aan én releast eerste single 'Break My Soul'

foto: Getty Images
  1. Nieuwschevron right
  2. Beyoncé kondigt nieuw album Renaissance aan én releast eerste single 'Break My Soul'

Beyoncé fans get ready! 29 juli komt de Amerikaanse zangeres met een nieuw album genaamd Renaissance. Ook zijn we getrakteerd met de release van de eerste single van het album. Het nummer genaamd 'Break My Soul' klinkt zo groovy dat je meteen naar de dansvloer wil rennen!

Renaissance

Het is alweer 6 jaar geleden dat Beyoncé haar laatste album Lemonade uitbracht, maar we krijgen ein-de-lijk nieuwe muziek! Het zevende album van de zangeres, genaamd Renaissance, krijgt maar liefst 16(!) tracks. Ook zijn fans volop aan het speculeren dat er mogelijk een tweede deel aankomt. De aankondiging van het nieuwe album werd namelijk gedaan door het Twitter-account van TIDAL, de streamingdienst van echtgenoot Jay-Z. Hierin is te zien dat ze spreken over 'act i' van Renaissance.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hoe gaat het album klinken?

In juli 2021 stond Beyoncé op de cover van de Britse Vogue. Tijdens haar coververhaal met hoofdredacteur Edward Enninful liet ze al haar nieuwe album horen, daar had Edward Enninful het volgende over te zeggen: "Soaring vocals and fierce beats combine and in a split second I’m transported back to the clubs of my youth. I want to get up and start throwing moves. It’s music I love to my core. It's music that makes you rise, that turns your mind to cultures and subcultures, to our people past and present, music that will unite so many on the dance floor, music that touches your soul. As ever with Beyoncé, it is all about the intent."

'Break My Soul'

Naast de aankondiging van het nieuwe album heeft Queen B ons ook meteen lekker gemaakt door de eerste single van het album uit te brengen. De track genaamd 'Break My Soul' is een echte aandachtstrekker die gaat over het vergeten van je zorgen en losgaan op de dansvloer. Hoofdredacteur Edward Enninful had gelijk, met 'Break My Soul' krijg je zin om op te staan en naar de dansvloer te gaan!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie