Muzieknieuws

Goldband is klaar voor het festivalseizoen met hun nieuwe track 'Psycho'

foto: Flickr
  1. Nieuwschevron right
  2. Goldband is klaar voor het festivalseizoen met hun nieuwe track 'Psycho'

Na een uiterst succesvol jaar in 2021 voor Goldband, zetten ze de stijgende lijn voort in 2022. Ze sleepten twee 3FM Awards in de wacht, eentje voor Beste Groep en Beste Album voor de debuutplaat Betaalbare Romantiek. En met het startschot van de festivals net achter de rug, worden knallers van de vorig jaar uitgekomen hits 'De Langste Nacht' en 'Noodgeval' een nieuw leven ingeblazen. En met de festivals in het achterhoofd, brengen ze nu de gloednieuwe track 'Psycho' uit.

'Psycho'

Met 'Psycho' neemt Goldband ons nog een stapje verder mee de festivalsferen in. Deze track begint nog vrij rustig maar je hoort al snel dat er een storm los gaat barsten. Richting het refrein barst de ravemelodie los en moet je wel bijna meezingen met de tekst 'ik ben een psycho, ik word helemaal gek.' 'Psycho' ken je ongetwijfeld na een aantal keer luisteren al helemaal uit je hoofd.

Benieuwd naar deze nieuwe track? Check 'm hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bevrijdingsfestivals

Op 5 mei ging Goldband de Bevrijdingsfestivals in Haarlem, Schijndel en Groningen af waar ze de track voor het eerst live ten gehore bracht. Hoe dat eraan toe ging? Precies zoals je het verwacht: een geweldige chaos. Check het hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie