Muzieknieuws

Purple Disco Machine pakt de 3FM Megahit met 'Wake up!'

foto: Spotify
  1. Nieuwschevron right
  2. Purple Disco Machine pakt de 3FM Megahit met 'Wake up!'

Duitse dj en producer Purple Disco Machine verblijdt je na zijn monsterhit 'Dopamine' met een gloednieuwe zomertrack. 'Wake Up!' is de 3FM Megahit van deze week en daarom hoor je deze zomerse track aankomende week extra vaak op 3FM!

'Wake Up!'

Het nummer begon met Bosq (bekend van Whiskey Barons) en Kaleta (gitarist en frontman van meerdere bands als Super Yamba Band en Akoya Afrobeat Ensemble). Samen hadden ze al een goede basis toen Purple Disco Machine de track oppakte. Purple Disco Machine maakte er op zijn manier een echte hitversie van. Een zomerse soundmix van discofunk met Afro-Latijnse elementen waar je aankomende zomer ongetwijfeld op los kunt gaan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Purple Disco Machine

Purple Disco Machine is de artiestennaam van Tino Schmidt, een Duitse dj en producent. Hij maakte de afgelopen jaren remixen voor grote namen als Gorillaz, Faithless en Sophie and the Giants. In 2017 verscheen Purple Disco Machines eerste album Soulmatic en inmiddels heeft de artiest zijn vierde album alweer uitgebracht. Eind 2021 slaat hij de handen ineen met de Nederlandse Eyelar. Samen lanceren ze de track 'Dopamine'. Je kunt Purple Disco Machine ook kennen van hits als 'In The Dark' en 'Fireworks'.

Ster advertentie
Ster advertentie